Forever FIBER

3.591,72рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever FIBER – Vlakna

 

Forever Fiber obezbeđuje 5 grama rastvorljivih vlakana u pakovanju lakom za upotrebu, radi podrške zdravoj ishrani. Ovo je ekvivalent 300 grama integralnog pirinča ili 2 parčeta integralnog tosta – bez ugljenih hidrata i kalorija!

Stručnjaci preporučuju da svakodnevno konzumiramo do 30 grama vlakana za optimalno zdravlje i pravilno varenje ali nažalost, većina ljudi uzima samo polovinu tog iznosa. Naša potraga za praktičnošću u svakodnevnoj ishrani dovodi do toga da ne obezbeđujemo dovoljnu količinu vlakana neophodnih da podrže naše zdravlje.

Forever Fiber je zaštićena mešavina četiri vrste vlakana i nudi pogodan način da se dodaju vlakna u svakodnevnu ishranu posipajući na hranu koju jedete, mešajući u Forever Aloe Vera Gelu ili drugom piću ili dodavanjem u svoju bocu sa vodom kada ste u pokretu. Iako često povezujemo vlakna sa podrškom sistemu za varenje, što je svakako potpuno tačno, vlakna pružaju značajne koristi celom telu.

Forever Fiber uzet između jela može da pomogne u osećaju sitosti čime se kontroliše apetit, osećaj gladi i unos kalorija. Ovo je posebno važno za osobe na programu smanjenja telesne težine, kada se koristi uz pravilnu dijetu i redovne vežbe. Takođe pomaže u održavanju normalnog nivoa šećera u krvi koji je već u normalnom opsegu, kao i u usporavanju apsorpcije makronutrijenata iz hrane. Vlakna takođe mogu da pomognu u ograničenju osećaja tromosti ili gubitka energije posle jela.

Forever Fiber je odličan način da povećate dnevni unos vlakana!

Dejstvo proizvoda Forever Fiber

  • Doprinosi očuvanju zdravlja organa za varenje
  • Izaziva osećaj sitosti
  • Zaštita od dijabetesa i nekih vrsta karcinoma
  • Jača imunitet
  • Pomaže u smanjenju telesne težine
  • Čisti creva
  • Sprečava gubitak energije nakon jela

Sastav proizvoda Forever Fiber

Rastvorljiva vlakna iz kukuruza – Kukuruz bi zbog svojih svojstava trebao da bude deo svakodnevne ishrane. Jedna od bitnih osobina njegovih vlakana je da izazivaju pražnjenje creva.

Akacija guma je prirodni izvor rastvorljivih dijetetskih vlakana. Dobija se iz stabala bagrema koji rastu u centralnoj Africi.

Svi sastojci: Akacija guma, Rastvorljiva vlakna iz kukuruza, Rastvorljivi dekstrin iz kukuruza, Fruktooligosaharidi

Način upotrebe:

Doziranje: 1 kesica dnevno. Sipati sadržaj kesice u čašu, dodati vodu, Aloe Vera gel ili neku drugu tečnost i dobro izmešati.

Pakovanje: 30 kesica

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever FIBER”