Forever CARDIO-HEALTH

4.435,51рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever CARDIO-HEALTH – Koenzim Q10

 

Forever Cardio-Health sa CoQ10 je specijalna formula napravljena tako da se rastvara u Aloe Vera Gelu sa vitaminima, mineralima, koenzimom Q10 i biljnim ekstraktima za kardiovaskularni sistem. Hrani srce i krvne sudove, obezbeđuje sve neophodne hranljive materije neophodne za funkcionisanje srca i krvnih sudova

Koncentracija CoQ10 (Koenzim Q10) opada kako naše telo stari, a to je upravo period kada nam je najviše potreban. Zato je potrebno da nadoknađujemo ovaj enzim suplementima. Naš organizam mora da funkcioniše na pravilan način da bi bio zdrav. Koenzim Q10 ima zaista široku primenu kod kardio–vaskularnih bolesti, ali i kod stvaranja energije u ćelijama. Pomaže i oslobađanju organizma od štetnih slobodnih radikala.

Forever Cardio-Health je odlična formula za zdravlje srca, pogotovo ukoliko jepomešate u čaši sa Aloe Vera Gelom i tako dodate korisna svojstva čudotvornog lista aloje. Jednostavno sipajte, promešajte i popijte – vaše srce će vam biti zahvalno, radiće kao sat, bićete puni energije i spremni za sve izazove, a pored srca i vaša koža će Vam biti zahvalna što ste joj omogućili potrebne vitamine.

Dejstvo proizvoda Forever Cardio-Health:

  • Čuva srce
  • Čisti krvne sudove
  • Poboljšava elastičnost krvnih sudova
  • Poboljšava krvnu sliku
  • Poboljšava rad kardiovaskularnog sistema
  • Sprečava nastanak arterioskleroze

Sastav proizvoda Forever Cardio-Health:

Koenzim Q10 predstavlja enzim koji se nalazi u svim ćelijama našeg tela i snažno podržava njihov rad. Takođe, neophodan je za normalno funkcionisanje kardiovaskularnog sistema. Nivo ovog enzima sa godinama opada i zato je potrebno obezbediti ga ishranom

Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena za normalnu funkciju krvnih sudova.

Vitamini B6, B12 i Folna kiselina pomažu da se nivo homocisteina održi na optimalnom nivou. Ovo je preduslov za održavanje normalne funkcije srca i krvnih sudova.

Biljni ekstrati – Naučno je dokazano da koštice grožđa, indijskog šafrana, lista masline i tamjana deluju blagotvorno na kardiovaskularni sistem.

Lecitin čisti krvne sudove tako što ima moć da za sebe veže višak masnoće. Takodje, širi krvne sudove i poboljšava njihovu elastičnost.

Svi sastojci: Vitamin C (L-askorbinska kiselina), vitamin E (smesa tokoferola), vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid), folna kiselina (pteroilmonoglitaminska kiselina), vitamin B12 (cijanokobalamin), hrom (hrom-hlorid), koenzim Q10, suvi ekstrakt semena grožđa (Vitis vinifera), suvi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa), smola bosvelije u prahu (Boswellia serrata), suvi ekstrakt lista masline (Olea europea), lecitin soje.

Način upotrebe:

Doziranje: Jednu kesicu dnevno razmutiti u čaši vode ili Aloe Vera gelu i popiti.

Pakovanje: 30 kesica

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever CARDIO-HEALTH”