Forever IMMUNE GUMMY

5.245,55рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever IMMUNE GUMMY – Vitaminske gumene bombone

 

Forever Immune Gummy je prirodan dodatak ishrani za podršku imunog sistema, mešavinom deset vitamina i cinka. Sve u prirodno slatkoj, gumenoj bomboni tropske arome koja se može žvakati. Odličnog je ukusa i pogodna je za vegane.

Izbegnite gnjavažu gutanja tableta i podržite svoj imunološki sistem uz Forever Immune Gummy. Ove gumene bombone na biljnoj bazi imaju koristi od deset vitamina i cinka – savršeno za one koji preferiraju dodatke ishrani za žvakanje i uzimanje vitamina u pokretu.

Forever Immune Gummy sadrži vitamine B6, C i D, koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin C
takođe doprinosi smanjenju umora i pomaže u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Upakovali smo ovu dobrobit u gumenu bombonu za žvakanje koja se može pohvaliti prijatnim voćnim ukusom i manje je verovatno da će se slepiti ili istopiti na višim temperaturama.

Tu je i vitamin B12 koji doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema i normalnom metabolizmu koji donosi energiju, čineći Forever Immune Gummy idealnim načinom da iskoristite ovaj vitamin kada pratite vegetarijanski ili veganski plan ishrane.

Forever Immune Gummy ne bi bio potpun bez cinka, što znači da uzimanje ovih gumenih bombona doprinosi održavanju normalnih kostiju, kose, kože i noktiju.

Kako je Forever Immune Gummy napravljen pomoću vitamina D biljnog porekla, on je veganski i takođe je bez glutena. Uzmite ovaj ukusni dodatak pun vitamina i podržite prirodnu odbranu vašeg imunološkog sistema.

Karakteristike proizvoda Immune Gummy:

  • Mešavina 10 vitamina i cinka
  • Lako se uzimaju, gumeni bomboni za žvakanje
  • Prikladno za vegane
  • Manje je verovatno da će se lepiti ili topiti na višim temperaturama
  • Aroma tropskog voća

Sastav proizvoda Immune Gummy:

Svi sastojci: Glukozni sirup, šećer, modifikovani skrob, vitaminski i mineralni sastav [vitamin C (askorbinska kiselina),
cink (cink glukonat), vitamin E (DL-alfa tokoferilacetat), niacin (nikotinamid), vitamin A (retinil-acetat), biotin (D-biotin), vitamin B12 (cijanokobalamin), vitamin D3 (holekalciferol), vitamin B6 (piridoksinhidroklorid), vitamin K (filohinon), folna kiselina (pteroilmonoglutamska kiselina)], regulatori kiselosti (limunska kiselina, trinatrijum-citrat), prirodna aroma manga, sredstvo za glaziranje (karnauba vosak), koncentrat soka šargarepe (Daucus carota).

Način upotrebe:

Doziranje: Sažvakati dve (2) gumene bombone dnevno.

Pakovanje: 60 gumenih bombona

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever IMMUNE GUMMY”