Forever ALOE VERA GEL

4.660,52рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever ALOE VERA GEL – Imunitet i energija

 

Forever Aloe Vera Gel je prirodni napitak za normalan imunitet i smanjenje umora i iscrpljenosti. Forever Aloe Vera Gel je prirodni proizvod koji može doprineti vašem zdravlju i poboljšanju probave, takođe doprinosi jačanju imunog sistema i održavanju energetskog nivoa.

Forever Aloe Vera Gel kompanije Forever Living je 100% prirodan napitak. List ove plemenite biljke je izuzetno bogat sa hranljivim sastojcima, uključujući 20 minerala, 18 amino-kiselina i 12 vitamina. Zato je Forever Aloe Vera Gel jedan od najboljih mogućih dopuna ishrani modernog čoveka.

Forever Aloe Vera Gel je osvojio zlatnu nagradu u kategoriji Funkcionalne hrane i pića na Nourish Awards 2023 i nagrađen je srebrom za “Najbolji proizvod od Aloe Vere” na Global Green Beauty Awards 2023.

Forever Aloe Vera Gel je izuzetno efikasan proizvod koji se sastoji od 100% prirodnog i čistog gela dobijenog iz biljke Aloe Vera. Za razliku od većine sokova koji se dobijaju ceđenjem celog lista biljke i koji su vrlo nestabilni zbog mikroorganizama koji ih razgrađuju, ovaj gel je potpuno stabilizovan zahvaljujući jedinstvenoj prirodnoj stabilizaciji koju koristi kompanija Forever Living Products i koristi se samo gel iz unutrašnjosti lista – bez kore!

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, Forever Aloe Vera Gel  ima rok trajanja od dve godine. Kroz 12 godina istraživanja i laboratorijskih ispitivanja, razvijena je nova tehnologija s ciljem očuvanja svih biohemijskih, hranljivih i zaštitnih elemenata koje Aloe Vera biljka prirodno sadrži.

Rezultat tog procesa je da je sastav ovog proizvoda potpuno identičan i nepromenjen u odnosu na sam gel iz lista biljke na plantaži.

Dejstvo napitka Forever Aloe Vera Gel:

 • BOLESTI KOŠTANO – ZGLOBNOG SISTEMA: reuma, artritis, išijas, spondiloza, osteoporoza
 • BOLESTI CIRKULACIJE: arteroskleroza, stenoza, masnoće u krvi, bolesti koronarnih krvnih sudova i srca – čisti krvne sudove, reguliše pritisak
 • OFTAMOLOGIJA – očna oboljenja: katarakta, veštačke suze, slabovidost, popravlja vid
 • DERMATOLOGIJA – loš izgled i bolesti kože: opekotine, virusna i bakterijska oboljenja kože, ekcemi, psorijaza, alergijski osip, svrab, ubodi insekata, pege na koži, rak kože
 • OTORINOLARINGOLOGIJA – zapaljenje uha, nosa, grla, glasnih žica, sinusa, polipi
 • GINEKOLOGIJA – tumor materice i jajnika, ciste, miomi, polipi, svrab i crvenilo, belo pranje, klimakterične tegobe
 • STOMATOLOGIJA – bolesti usne šupljine, afte, krvarenja desni, kamenac, karijes, paradentoza
 • HIRURGIJA – ubrzava zarastanje rana, posebno kod ljudi koji boluju od dijabetesa
 • BOLESTI METABOLIZMA – svi poremećaji metabolizma i organa za varenje: hronične upale, nadimanje, gasovi, iritabilna creva, gastritis, čir, kao i kod kancera debelog creva, gojaznost

Sastav napitka Forever Aloe Vera Gel:

 • ALOE VERA GEL 99,7%
 • VITAMIN-C

Aloe Vera – Aloe Barbadensis Miller – Teško ga je izgovoriti, ali vredi znati ime ove biljke. Postoji oko 400 vrsti ove biljke. One su sve sukulenti koji rastu u pustinjskim predelima širom sveta. Svaka od njih je korisna na svoj način, ali samo jedna od njih je već milenijumima cenjena zbog svojih magičnih svojstava da smiruje – Aloe Barbadensis Miller. Zapisi o ovoj biljci postoje još na Sumerskim glinenim tablicama iz 2200. godine pre nove ere;

Forever Aloe Vera Gel se pakuje u pakovanju od 1 litra, a sastav proizvoda uključuje stabilizovani gel iz unutrašnjeg dela listova Aloe Vere (Aloe Barbadesis Miller) u koncentraciji od 99,7%.

Dodatno, sadrži i prirodni vitamin C iz papaje kao stabilizator, kao i limunsku kiselinu kao regulator kiselosti. Važno je napomenuti da proizvodu nije dodata voda niti bilo kakvi hemijski supstance, aditivi ili štetni sastojci.

Ovaj proizvod je bogat sa preko 250 hranjivih materija, uključujući vitamine (A, C i E), oligoelemente, minerale, enzime, šećere (monosaharide i polisaharide), lignine, saponine, salicilnu i amino kiselinu, biljne sterole i mnoge druge.

Način upotrebe i doziranje:

Pakovanje: 1 litar

Doziranje: 2x dnevno po 60ml ili 3x dnevno po 40ml

Način upotrebe: Pre upotrebe promućkati

Napomena: Nakon otvaranja proizvod držati u frižideru, najduže 30 dana

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever ALOE VERA GEL”