Forever iVISION

5.208,98рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever iVISION – Dobar vid

 

Forever iVision je prirodni dodatak ishrani kompanije Forever Living koji podržava dobar vid u savremenom digitalnom dobu. Preporučuje se kako odraslima tako i tinejdžerima.

U današnje digitalno doba, naše oči se naprežu kao nikada do sada. a takođe su satima izložene veštačkoj plavoj svetlosti koja stiže iz mobilnih uređaja, računara i televizora svakog dana. Voditi računa o očima je važnije nego ikada.

Forever iVision je dodatak ishrani koji je osmišljen da doprinosi u održavanju normalnog vida i zaštiti od oksidativnog stresa.

Forever iVision sadrži lutein, zeaksantin, ekstrakt borovnice, vitamine A, C i E i mineral cink. 

Forever iVision je savršen svakodnevni dodatak ishrani za mlade i starije, za održavanje normalnog vida. Posebno se preporučuje osobama koje mnogo vremena provode ispred računara ili TV-a

Dejstvo proizvoda Forever iVision:

  • Pomaže u očuvanju vida
  • Filtrira plavu svetlost iz digitalnih uređaja
  • Održava makulu zdravom
  • Pojačava dejstvo karotenoida
  • Doprinosi očuvanju zdravlja očiju
  • Poboljšava brzinu vizuelne obrade
  • Sadrži neophodne sastojke za očuvanje vašeg vida
Sastav proizvoda Forever iVision:

Lutemak® 2020 je klinički ispitan sastojak koji ovaj suplement čini suplementom budućnosti. Doprinosi filtriranju plave svetlosti digitalnih uređaja koja ima štetni uticaj na oči. Takođe, štiti makulu, mrežnjaču i unutrašnje oko.

Vitamin A – Prirodni vitamin A u obliku beta karotina koji se nalazi u šargarepi provereno ima blagotvorno dejstvo na vid. Pored toga, omogućava proizvodnju tečnosti neophodnu za vlaženje rožnjače i formiranje suznog filma.

Karotenoidi – Lutein, RR zeaksantin, Mezo – zeaksantin su hranljivi sastojci i njihova uloga je očuvanje makule zdravom. Zbog novog digitalnog doba neophodna je sinergija ova tri karotenoida za očuvanje zdravlja očiju.

Cink pojačava dejstvo karotenoida. Time vitamin A postaje bioraspoloživ i učinkovit u očuvanju vida.

Svi sastojci: Lutemak® 2020, karotenoidi, lutein, RR zeaksantin, mezo-zeaksantin, riblji želatin, Vitamin A, vitamin E, vitamin C, cink, ekstrakt borovnice, ekstrakt divlje šargarepe, ekstrakt meksičkog nevena, semena biljna ulja.

Način upotrebe:

Doziranje: 2 kapsule dnevno

Pakovanje: 60 mekih kapsula

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever iVISION”