ALOE MSM GEL

4.251,28рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

ALOE MSM GEL – Sumporna krema

 

Aloe MSM Gel je krema koja je kombinacija 40,2% Aloe Vere, MSM-a, organskog sumpora koji se može naći u svim živim organizmima i koji je zadužen za održavanje vlažnosti zglobova i tetiva.

Kada tražite sredstvo za smirivanje kože i bolova u kostima, mišićima koristite Aloe MSM Gel. Skraćenica MSM je metil-sulfonil-metan, organski sumpor koji se nalazi u gotovo svim živim organizmima. Zapravo, sumpor čini trećinu najrasprostranjenijih materija u našem telu.

Drugi glavni sastojak u Aloe MSM Gelu je čista, stabilizovana Aloe Vera. Aloe MSM Gel kombinuje ove dve snažne materije s biljnim ekstraktima i ostalim odabranim sastojcima za smirujuće dejstvo u svakoj prilici. Već danas isprobajte delotvornost Aloe MSM Gela!

Aloe MSM Gel za zglobove je idealna dopuna Forever Freedoma, kako sportistima tako i osobama koje imaju probleme sa poremećenom funkcijom zglobova.

Smanjuje bol, smiruje upale zglobova i pomaže Forever Freedom-u u obnavljanju hrskavice i podmazivanju zglobova (sinovijalne tečnosti), te jača tetive i ligamente. Aloe MSM gel je nezamenljiv za masažu umornih nogu posle napornog dana.

Dejstvo Aloe MSM Gel:

  • Analgetičko i antiinflamatorno (protivupalno) svojstvo
  • Ima umirujuće svojstvo
  • Ubrzava oporavak usled jakog fizičkog napora (3 x brže se smanjuje vreme oporavka)
  • Preventivno protiv povreda
  • Pomaže formiranje zdravog vezivnog tkiva

Sastav Aloe MSM Gel:

Aloe MSM Gel sadrži 40% soka ceđenog iz lista aloja biljke. Sam sok je u potpunosti prirodan bez dodatka vode i hemijskih dodataka. Aloe Vera Gel sadrži preko 250 hranljivih sastojaka, vitamina, minerala, enzima, lignina, saponina, šećera, antrakinona, biljnih sterola i salicilnu kiselinu.

MSM (Methyl Sulfanyl Methane) ili metil sumporni metan je deo ovog preparata i predstavlja organsku sumpornu bazu koja se nalazi kod skoro svih živih organizama. MSM ulazi u sastav svake ćelije organizma i neophodan je za proces sinteze proteina. Ima jako analgetičko svojstvo i učestvuje u formiranju zdravog vezivnog tkiva i omogućava normalno funkcionisanje zglobova.

E vitamin blagotvorno deluje na kožu, poboljšava njen izgled i lepotu. Efikasno ublažava bol usled opekotina i neutrališe štetno dejstvo UV zraka na kožu. Smanjuje ožiljke od bubuljica, strija i podočnjake.

Glicerin štiti kožu od štetnog uticaja spoljašnjih faktora. Zadržava i vezuje vlagu pa je pogodan u tretmanima kod kojih je potrebno hidrirati kožu, kod suve i ispucale kože.

Svi sastojci: stabilizovani aloe vera gel, voda, dimetil sulfon (MSM), glicerin, trietanolamin, dimetikon, arktostaphilos uva ursi ekstrakt, natrijum hijaluronat, alantoin, tokoferol (prirodni vitamin E), Melaleuca Altemifolia (čajno drvo)- ulje lista, ekstrakt ruzmarina (Rosmarinus Officinalis), ekstrakt kore vrbe (Salix Alba), polisorbat 80, askorbinska kiselina, karbomer, dinatrijum EDTA, metilparben, diazolidinil ureja

Način upotrebe:

Naneti na bolna mesta i masirati. Ponoviti po potrebi.

Napomena: 

Neto količina: 118 ml

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE MSM GEL”