ALOE MOISTURIZING LOTION

2.739,50рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

ALOE MOISTURIZING LOTION – Ljubičasta krema

 

Aloe Moisturizing Lotion je popularno nazvana “lila ili ljubičasta krema”. Savršeno je sredstvo za hidrataciju kože, izrađeno od 100% stabilizovanog Aloe Vera gela uz dodatak kolagena i elastina. Kolagen i elastin koji kožu ostavljaju glatkom, mekom i elastičnom, održavajući njenu prirodnu pH-ravnotežu. Ova krema je odlično sredstvo za hidrataciju kože, koja je štiti i vraća joj stari sjaj.

Vremenski uslovi, vetar i zagađenje iz dana u dan uzimaju danak vašoj koži. Neophodna vlažnost i održavanja prirodne pH ravnoteže se dobija upravo sa ljubičastom kremom, pri čemu ona sprečava isušivanje od sunca i vetra. Usled sposodnosti rehidratacije, koža postaje nežna, glatka i elsatična.

Aloe Moisturizing Lotion fenomenalan je za lice, ruke i telo, i pomaže u borbi kože protiv štetnih spoljnih uticaja okoline. Izvrsna je kao podloga za šminku. Nakon nanošenja i upijanja kreme u kožu, možete slobodno naneti šminku.

Dejstvo Aloe Moisturizing Lotion:

  • Vlaži lice i telo
  • Izvrstan za negu ruku
  • Zahvaljujuci kolagenu i elastinu zateze kožu
  • Neophodan kod suve i ispucale koze
  • Ne sadrži lanolin
  • Bogate teksture
  • Balansira ph vrednost koze
  • Vrhunska hidratacija koze
  • Idealna podloga za sminku

Sastav Aloe Moisturizing Lotion:

Aloe Moisturizing Lotion krema za lice i telo reguliše vezivanje vode i poremećenu ravnotežu. Upotrebnom ove izuzetno efikasne emulzije održaćete mladalačku zategnutost i svežinu kože.

U vodi rastvorljiv kolagen – koji je glavni sastojak vezivnog tkiva mlade kože, tokom godina postaje sve manje rastvorljiv, što utiče i na sposobnost kože da sadrži vlažnost odnosno svežinu. Vezivno tkivo donjih slojeva kože postaje manje elsatično, koža postaje suva i pojavljuju se crtice i bore, karakteristične za staru kožu.

Elastin je drugi (posle kolagena) po važnosti sastojak vezivnog tkiva kože. Sposobnost istezanja i skupljanja molekula vode u njegovom sastavu čini kožu zategnutom, a starenjem se ova karakteristika gubi usled postepenog smanjenja količine elastina.

Svi sastojci: Stabilizovan Aloe Vera Gel, DI voda, C12-15 Alkil benzoat, Stearinska kiselina, Gliceril stearat, Hidrogenizovan polyisobuten, Metil glucet – 20, Sorbitol, Ulje koštice kajsija, Polisorbat 60, Trietanolamin, Cetil alkohol, Rastvorljiv Kolagen, Hidrolizovan Elastin, Jojoba ulje, Tokoferol (prirodan E vitamin), Natrijum hyaluronate, Natrijum PCA, Ekstrakt kamilice, Alantoin, Dimetikon, PEG-100 Stearat, Askorbinska kiselina, Diazolidinil urea, Metilparaben, Propilparaben, miris Glicin, Kaprilil glikol, 1,2 Heksanediol, limunska kiselina, Benzil salicinat, Amil cinanmal, Heksil cinanmal, Linalol, Natrium benzoat, Kalijum sorbat, Benzil alkohol, Fenoksietanol.

Način upotrebe

Nanesite na lice, ruke ili telo i nežno utrljavajte dok koža ne upije. Ukoliko se koristi kao podloga za šminku, ne treba čekati da se potpuno upije već treba ostaviti tanak sloj.

Neto količina: 118 ml

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE MOISTURIZING LOTION”