ALOE PROPOLIS CREME

3.643,76рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

ALOE PROPOLIS CREME – Propolis krema

 

Aloe Propolis Creme – Krema od propolisa je jedinstven hidratantni preparat za negu kože. Pomaže u zalečenju povreda i sprečava upale i infekcije.

Kombinujući naše pčelinje proizvode i proizvode od Aloe Vere, Aloe Propolis krema je jedan od naših najpoznatijih proizvoda za negu kože. Izvanredna kao sredstvo koje vlaži i neguje kožu, Aloe Propolis krema je bogata mešavina stabilizovanog gela Aloe Vere i Propolisa, uz ostale sastojke koji doprinose zdravlju kože.

Kamilica, jedna od najpoznatijih biljaka za negu kože, je takođe dodata kremi. Vitamini A i E, poznati po svojim prirodnim svojstvima za negu kože, dopunjuju formulu. Upotrebite Aloe Propolis kremu i pomozite svojoj koži da očuva zdravu nijansu i teksturu!

Krema ima višestruka dejstva i koristi se u raznim situacijama, od ujeda insekata, alergija, ekcema pa do tretiranja hemoroida, ginekoloških problema (ranice, suvoća, svrab). Dakle prirodna višenamenska krema sa izuzetno blagotvornim dejstvom.

Dejstvo Aloe Propolis Creme:

 • Regeneriše kožu
 • Odlična za problematičnu i pubertetsku kožu sklonu aknama i bubuljicama
 • Kombinuje Ale Veru i Propolis
 • Pruža hidrataciju
 • Antibiotsko i antimikrobno dejstvo
 • Kod opekotina i plikova
 • Kod oderotina
 • Ublažava svrab i otok nastali ujedima insekata
 • Štiti od spoljašnjih štetnih uticaja na kožu
 • Ima umirujuće dejstvo
 • Smiruje upalne i alergijske procese na koži
 • Odlično utiče na infekcije i gljivice na koži
 • Kod stanja kože kao što su čirevi i bolni otoci

Sastav Aloe Propolis Creme:

Aloe Propolis Creme sadrži 74,1% Aloa Vera gela. Sam sok je u potpunosti prirodan bez dodatka vode i hemijskih dodataka. Aloe Vera gel sadrži preko 250 hranljivih sastojaka, vitamina, minerala, enzima, lignina, saponina, šećera, antrakinona, biljnih sterola i salicilnu kiselinu.

Propolis je prirodnom antibiotik širokog spektra dejstva. Takođe, on je prirodni antiseptik, antimikotik i antivirusni preparat koji je od izuzetne važnosti za ljudsko zdravlje. Propolis kao prirodan proizvod sadrži veliki broj vitamina, minerala i oligoelemenata od čega 22 vitamina i 7 minerala.

Provitamin A vitamin A štiti ćelijske membrane i jača kožu i sluzokožu, čime pomaže sprečavanje brojnih infekcija. Apsorpciju vitamina A pomažu vitamini C, D, E, F, B – kompleks, cink, kalcijum, holin i neomicin.

Vitamini A i E blagotvorno deluju na kožu, poboljšavaju njen izgled i lepotu. Efikasno ublažavaju bol usled opekotina i neutrališu štetno dejstvo UV zraka na kožu. Smanjuju ožiljke od bubuljica, strija i podočnjake.

Svi sastojci: stabilizovan Aloe Vera gel, glicerin stearat, propilen glikol, acetil alkohol, PEG-100 stearat, lanolin, sorbitol, dioktil stearat, oktil stearat, oktil palmitat, alantoin, pčelinji propolis, alkohol, dimetikon, tokoferov (prirodni vitamin E), betakarotin (provitamin A), ekstrakt kamilice, trietanolamin, aksorbinska kiselina (vitamin C), disodium EDTA, dizolidini erea, metil paraben, propil paraben, sredstvo za miris

Način upotrebe:

Temeljno očistite kožu pre nanošenja i namazati. Ponoviti postupak nekoliko puta u toku dana.

Neto količina: 113g

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE PROPOLIS CREME”