FOREVER FREEDOM

6.362,16рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

FOREVER FREEDOM – Zdravlje zglobova

 

Forever Freedom napitak blagotvorno utiče kod reumatskih bolesti, problema sa tetivama, mišićima, ligamentima, zglobovima. Otklanja bol, povećava i olakšava pokretljivost, regeneriše hrskavicu.

Forever Freedom je proizvod kompanije Forever Living zasnovan na Aloe Vera Gelu i dodatnim prirodnim sastojcima koji svojim zajedničkim delovanjem daju blagotvorna dejstva kad su u pitanju inflamatorne reumatske bolesti, kako reumatska, tako i nereumatska oboljenja mekih tkiva. Takođe je blagotvoran kod svih vrsta problema vezanih za mišiće, ligamente, tetive i zglobove.

Forever Freedom je potpuno prirodan napitak koji vrši regeneraciju i trajno poboljšanje kod navedenih oboljenja, otklanja bol, poboljšava smanjenu pokretljivost i vrši zaštitu od daljih oštećenja. Ima pozitivna dejstva na regeneraciju i podmazivanje hrskavice, čime se povećava pokretljivost, a samim tim i umanjuje bol, koji vremenom i prestaje. Uz Forever Freedom napitak Vaše kosti i mišići će biti pokretljivi, bez bolova i izdržljivi.

Dejstvo napitka Forever Freedom:

 • Smanjuje tegobe kod artritisa i spondiloze
 • Ubrzava rešavanje povreda ligamenata i zglobova
 • Neophodan kod svih sportskih povreda
 • Pomaže u smanjivanju upalnih procesa u zglobovima
 • Smanjuje ograničenu pokretljivost i bolove u zglobovima
 • Štiti hrskavice od oštećenja i pomaže kod obnavljanja
 • 1,2dl napitka je ekvivalent 1400mg ibuprofena u smirivanju bolova

Forever Freedom daje brze efekte! Za većinu drugih proizvoda potrebno je tri meseca kontinuirane upotrebe za poboljšanje stanja. Korišćenjem Aloe Freedom napitka dovoljan je period od 10 dana korišćenja i to zahvaljujući bazi od Aloe Vere koja višestruko povećava absorpciju datih komponenti. Pored brzih rezultata Forever Freedom napitak trajno rešava probleme sa zglobovima, sinergijski efekat sastojaka omogućava potpuno otklanjanje bola i izlečenje bolesti zglobova.

Sastav napitka Forever Freedom:

 • Aloe Vera Gel
 • Glukozamin sulfat
 • Hondroitin sulfat
 • Metilsulfonilmetanom (MSM)
 • Vitamin C
 • Sok pomorandže
 • Morski ljuskari (jastog, kraba, kozice) u minimalnim količinama

Aloe Vera Gel – Pored toga što odlično čisti naš sistem za varenje, ali i celo telo, od svih štetnih materija koje unosimo u naš organizam, Aloe Vera Gel daje obilje hranljivih materija. Ovim naše ćelije postaju čiste i site i vraćaju svoju prvobitnu funkciju.

Glukozamin sulfat – Prirodni sastojak hrskavice. Sa godinama organizam smanjuje sposobnost da sintetiše glukozamin sulfat, pa je potrebno uvesti u svakodnevni život uzimanje ovog sastojka kako bi se očuvale hrskavice zglobova.

Hondroitin sulfat – Takođe prirodna komponenta hrskavice, koja u kombinaciji sa glukozaminom ima izuzetno snažan amortizujući efekat. Takođe doprinosi viskozitetu sinovijalne tečnosti u zglobovima, čime sprečava oštećenja koja bi nastala kao posledica trenja površina spojenih zglobom.

Metilsulfonilmetan (MSM) – Komponenta koja ulazi u sastav svake ćelije u organizmu i neophodna je u procesu sinteze proteina. MSM je prirodni izvor sumpora koji je potreban organizmu za održavanje zdravog vezivnog tkiva i pokretljivost zglobova. Ima snažno analgetičko i antiinflatorno dejstvo.

Vitamin C – Nužno je potreban za postizanje maksimalnih efekata MSM-a. Vitamin C je veoma značajan u produkciji kolagena i samim tim je veoma važan u procesu formiranja zdrave hrskavice.

Način upotrebe i doziranje:

Pakovanje: 1 litar

Doziranje: 50 ml dnevno

Način upotrebe: Pre upotrebe promućkati

Napomena: Nakon otvaranja proizvod držati u frižideru najduže 30 dana

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER FREEDOM”