FOREVER ALOE SCRUB

2.891,38рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

FOREVER ALOE SCRUB – Piling

 

Forever Aloe Scrub je prirodan piling za lice i telo. Dubinski čisti kožu svojom jedinstvenom kombinacijom stabilizovanog gela Aloe Vere i čvrstih mikročestica iz čistog jojobinog ulja. Ovo delotvorno sredstvo za čišćenje kože dovoljno je nežno i pogodno za svakodnevnu upotrebu i samim tim efikasno i snažno otklanja sve nečistoće koje se skupljaju u osetljivim porama kože.

U kombinaciji, ova dva prirodna sastojka će pripremiti kožu za sopstveni, jedinstveni proces obnove, pomažući joj u zaštiti od isušujećeg i štetnog delovanja sintetičkih proizvoda za čišćenje kože. Forever Aloe Scrub nežno uklanja mrtve ćelije i nečistoće, koje začepljuju pore i daju koži beživotan izgled.

Forever Aloe Scrub je jedinstvena formula koja čisti kožu dubinski, otvara pore i obezbeđuje koži optimalnu vlagu neophodnu za njeno zdravlje. Zbog svojih prirodnih sastojaka bezbedan je za svakodnevno korišćenje bez straha od isušivanja i iritacije kože.

Dejstvo pilinga Forever Aloe Scrub:

  • Deluje dubinski
  • Čisti i hidrira  
  • Sprečava pojavu bora na efikasan način 
  • Reguliše lučenje sebuma i na taj način obezbeđuje optimalan nivo masnoće kože 
  • Može se koristiti svakodnevno 
  • Štiti kožu od sintetičkih preparata 
  • Pogodan je za sve tipove kože

Sastav pilinga Forever Aloe Scrub:

Proizvod sadrži 31,7 % soka ceđenog iz lista aloja biljke. Sam sok je u potpunosti prirodan bez dodatka vode i hemijskih dodataka. Aloe Vera gel sadrži preko 250 hranljivih sastojaka, vitamina, minerala, enzima, lignina, saponina, šećera, antrakinona, biljnih sterola i salicilnu kiselinu.

Kombinacijom stabilizovanog Aloa Vera gela i mikro-sfere dobijene iz čistog jojobinog ulja, ovo sredstvo je dovoljno jako da može da ostrani nečistoće sa kože i izumrle ćelije koje se nalaze u porama kože.

Hidrogenisano jojobino ulje se dobija iz semena biljke jojobe (zimzeleno drvo koje raste na jugozapadu SAD). Ima pozitivan uticaj na kožu i obezbeđuje joj mekoću, blistavost i lepotu.

Aqva (voda) koja se koristi je visokokvalitetna i bakteriološki ispravna. Voda je bez mirisa, i ne sadrži kalcijum ili teške metale (poput olova, bakra, gvožđa).

Svi sastojci: Stabilizovani gel Aloe Vere, voda, hidrogenisano jojobino ulje, gliceril-stearat, propilen-glikol, natrijkokoil-izetionat, lauramin-oksid, cetil-alkohol, kokamidopropil-betain, PEG-100 stearat, hidratizovani silikon, natrijum laktat, tokoferol (prirodni vitamin E), limunska kiselina, askorbinska kiselina (vitamin C), diazolidinil-urea, metilparaben, propilparaben, miris, FD&C Plava br.1

Način upotrebe:

Nanesite na mokro lice ili telo i nežno utrljajte vrhovima prstiju 2-3 minute, kružnim pokretima, pažljivo izbegavajući kontakt s očima. Prema potrebi, dodajte još vode. Dobro isperite i nežno osušite čistim, mekim kozmetičkim sunđerom ili tuferom.

Neto količina: 99 g

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER ALOE SCRUB”