Forever VITOLIZE MEN

4.773,02рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever VITOLIZE MEN – Zdravlje prostate i vitalnost

 

Forever Vitolize Men predstavlja prirodno rešenje za podršku zdravlja prostate, u kombinaciji sa zdravom ishranom i vežbanjem.  Forever Vitolize Men je snažan dodatak ishrane za vitalnost muškaraca, ali ova nova formula sadrži i više hranljivih sastojaka, biološki raspoloživih oblika hranljivih sastojaka i više moćnih biljaka.

Zdravlje prostate kad-tad postaje važan problem muškaraca iako tačna dob kada se to dešava može da varira. Ova jedinstvena i jednostavna formula obezbeđuje veoma efikasnu mešavinu snažnih lekovitih biljaka, vitamina, minerala i antioksidanasa koji pomažu da se održi normalan protok urina, potpomaže zdravu funkciju testisa i obezbeđuje optimalno zdravlje prostate.

Autentična biljna mešavina Forever Vitolize Men je sastavljena od ekstrakata biljaka saw palmetto, pygeum i semena bundeve. Svaka od ovih biljaka koristi se već vekovima za očuvanje zdravlja prostate. Ekskluzivna mešavina hranljivih sastojaka Forever Vitolize Men takođe sadrži i mešavinu hranljivih sastojaka posebno napravljenu i izbalansiranu sa zadatkom da bude podrška zdravlju muškaraca i da potpomogne zdravu funkciju prostate.

Vitamini C, D, E i B6 su neophodni za zdravlje prostate. Ovi vitamini kombinovani su sa mineralima selena i cinka za koje je otkriveno da imaju odlučujuću ulogu za zdravlje prostate. Kvercetin i likopen se takođe dodaju u koncentracijama koje su pravilno izbalansirane sa ovim neophodnim hranljivim sastojcima da bi obezbedili potpunu podršku prostati.

Forever Vitolize Men je dizajniran od temelja isključivo za muškarce. Sveobuhvatna formula kompanije FLP pomaže u podršci svemu, sa zadatkom da bude podrška zdravlju muškaraca i da potpomogne zdravu funkciju prostate. Ova ekskluzivna mešavina hranljivih sastojaka obezbeđuje muškarcima savršen balans vitamina, biljaka i minerala.

Dejstvo proizvoda Forever Vitolize Men:

  • Čuva prostatu
  • Poboljšava seksualnu aktivnost
  • Za normalnu funkciju testisa
  • Olakšava mokrenje
  • Obiluje hranljivim sastojcima

Sastav proizvoda Forever Vitolize Men:

Vitamin C – je jedan od najbitnijih vitamina i on je nadaleko čuven za dobro zdravlje. Vitamin C je snažan antioksidans i on formira glavni deo odbrambenog sistema našeg organizma koji se bori protiv štetnih efekata slobodnih radikala, ali i štiti od raznih oboljenja i kancera. Ovaj vitamin učestvuje u proizvodnji antistresnih hormona, koji su izuzetno važni posebno kod mušakaraca.

Likopen – je pigment koji daje povrće i voće, kao što su paradajz, ružičasti grejp i lubenica, njihova crvena boja. Istraživanja su pokazala da ima jake antioksidativne sposobnosti. Naučnici su dokazali da je ishrana bogata likopenom povezana sa manjim rizikom od raka prostate i kardiovaskularnih bolesti.

Selen – Zaključak raznih studija na temu oboljenja prostate su da visok nivo selena u krvi sam po sebi ne pruža garanciju manjeg rizika obolevanja od raka prostate, ali da kod velike grupe muškaraca može da ima zaštitino dejstvo protiv te bolesti.

Cink – Cink ima antioksidativna svojstva, štiti ćelije u telu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Slobodni radikali mogu doprineti procesu starenja, kao i razvoju brojnih zdravstvenih problema, uključujući srčane bolesti i rak.

Ulje semena bundeve – Bundevino ulje je, sasvim opravdano, najpoznatije kao lek za uvećanu prostatu. Nažalost, uvećana prostata, pored niza neprijatnih simptoma, kao što su često i bolno mokrenje, znači i povećani rizik dobijanja urinarnih infekcija, a sve veći broj stručnjaka smatra, i raka prostate. Bundevino ulje je naročito bogato vitaminima A, E, C i K, a sveže ulje sadrži više od 60% nezasićenih masnih kiselina.

Vitamini C, D i B6, dodati vitamini u kombinaciji sa kvarcetinom, neophodni su za zdravlje prostate i potrebni za stvaranje hormona.

Svi sastojci: Maslinovo ulje (Olea europea), Ulje iz semena bundeve (Cucurbita pepo), Suvi ekstrakt ploda nara (Punica granatum), Vitamin C (L-askorbinska kiselina), Vitamin D (holekalciferol), Vitamin E (D-alfa-tokoferol), Cink (cink-glukonat), Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid), Selen (selenom obogaćeni kvasac), Likopen.

Način upotrebe:

Doziranje: 2 kapsule dnevno uz obrok

Pakovanje: 60 mekih kapsula

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever VITOLIZE MEN”