Forever SENSATIABLE

3.721,10рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever SENSATIABLE – Slatko olakšanje

 

Forever Sensatiable je ukusna tableta za žvakanje koja sadrži ovsene mekinje u pahuljicama i hidrolizat proteina kvasca. Forever Sensatiable je vaš idealan odabir kada tražite slatko olakšanje od iskušenja tokom celog dana.

Forever Sensatiable je pogodan za vegetarijance i ima divan ukus limuna. Sadrži glukomanan ekstrahovan iz biljke
Amorphophallus konjac. Zatim, tu je dodatna prednost meda u prahu dobijenog iz čistog meda – sastojka koji je nutritivno bolji za vas od tradicionalnih šećera.

Forever Sensatiable se može žvakati, lako se uzima (sa vodom) i savršen je za one koji vole svoje suplemente da nose svuda sa sobom.

Ako ste tražili slatko olakšanje od iskušenja, svideće vam se Forever Sensatiable!

Dejstvo proizvoda Forever Sensatiable:

  • Vegetarijanska formula koja podržava većinu dijeta
  • Tablete za žvakanje koje se lako uzimaju pomažu kod žudnje za hranom
  • Koristi potpuno prirodne ukuse
  • Pospešuje osećaj sitosti kombinacijom ovsenih mekinja i hidrolizata kvasca

Sastav proizvoda Forever Sensatiable:

Ovsene mekinje sadrže beta-glukan, prirodni izvor topivih vlakana, koji usporavaju tranzit hrane kroz probavni sistem,  doprinoseći stabilnijem nivou šećera u krvi i održavajući zdrav nivo holesterola.

Hidrolizat kvasca dobija se hidrolizom proteina kvasca koja se koristi hiljadama godina u procesima proizvodnje pečenja, fermentirane hrane i pića. Dokazano je da utiče na dva hormona regulacije apetita, grelin i leptin, koji mogu podržati smanjenje unosa kalorija i gubitak težine zbog smanjenja masne mase.

Glukomanan se ekstrahuje iz korena konjaka ili slonovskog jama. Ova dijetalna vlakna apsorbiraju vodu u želucu kako bi doprinela osećaju sitosti, što takođe može podržati smanjeni unos kalorija i smanjenu apsorpciju masti.

Trigliceridi srednjeg lanca mogu povećati oslobađanje hormona apetita koji potiču osećaj sitosti u telu. Oni takođe mogu pomoći u skladištenju manje masti u telu i povećanju količine energije koju koriste mišići.

Svi sastojci: Ovsene mekinje (Avena sativa) u pahuljicama, zaslađivač (sorbitol), med u prahu, aroma (vanila, limun), trigliceridi srednje dužine lanca, stabilizatori (mikrokristalna celuloza unakrsno vezana natrijum-karboksimetilceluloza), hirolizat proteina kvasca (Saccharomyces cervisiae), zgušnjivač (guar guma), sredstva protiv zgrudnjavanja (stearinska kiselina, silicijum-dioksid), glukomanan iz korena biljke Amorphophallus konjac.

Način upotrebe:

Doziranje: Uzeti 1-2 tablete za žvakanje tokom dana kada se oseti glad sa dosta vode da se obezbedi punoća zeluca, do maksimalno osam (8) tableta dnevno.

Pakovanje: 64 tableta za žvakanje

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever SENSATIABLE”