Forever ACTIVE PRO-B

5.623,84рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever ACTIVE PRO-B – Probiotik

 

Forever Active Pro-B probiotik sadrzi 6 vrsta pozitivnih bakterija od 1 milijarde spora u specijalnoj kapsuli koja se oslobadja tek u debelom crevu, radi maksimalnog efekta. Samo jedna kapsula na dan obezbeđuje potpunu normalizaciju crevne flore.

Ovo je probiotik sa 6 vrsta bakterija, koji se ne mora držati na hladnom mestu, već na sobnoj temperaturi.

Forever Active Pro-B je napravljen sa ciljem da pospeši uspešan rad Vašeg sistema za varenje. Probiotik sadrži mešavinu 6 sojeva korisnih mikroorganizama i pruža 8 milijardi CFU po dozi. Predstavlja podršku vašem organizmu kao nikada ranije sa najnovijim naučnim dostignućima u novim, klinički dokazanim probiotskim sojevima bakterija.

Formula probiotika Forever Active Pro-B takođe sadrži i probiotska vlakna koja podržavaju probiotik tokom skladištenja, transporta i deponovanja u crevima. Prebiotici omogućuju idealnu sredinu za probiotike da deluju i napreduju. Odabrana probiotska vlakna su fruktooligosaharidi kratkog lanca i poznata su da olakšavaju fermentaciju zdravih bakterija koje se koriste u formuli proizvoda Forever Active Pro-B.

Dodatak cinka ovoj zanimljivoj i čudotvornoj formuli proizvoda osigurava još jedan vid podrške imunitetu. Studije su pokazale da cink pospešuje metaboličke funkcije i podiže imunitet.

Omogućite vašem organizmu naprednu podršku sistemu za varenje sa klinički dokazanim sastojcima u proizvodu Forever Active Pro-B.

Dejstvo probiotika Forever Active Pro-B:

  • Pomaže u normalnom funkcionisanju organa za varenje
  • Odlično deluje u čišćenju debelog creva
  • Rešava probleme najveće pošasti sadašnjice – kandide
  • Balansira crevnu floru
  • Sprečava povećanje štetnih bakterija
  • Jača imunitet
  • Sadrži 6 sinergističkih sojeva bakterija

Sastav probiotika Forever Active Pro-B:

Patentirana mešavina bakterijskih sojeva, probiotici u Forever Activ Pro-B su izvedeni iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium, i to su:

Lactobacillus Acidophilus – inhibira neželjene organizme i pomaže u sprečavanju njihovog razmnožavanja i kolonizovanja.

Lactobacillus Rhamnosus – potpomaže u zaštiti intestalnog trakta, tako da neželjeni mikroorganizmi ne mogu da stvore svoje uporište

Bifidobacterium Longum – odstranjuje loše bakterije, kako bi sprečio učestalost gastrointestalnih poremećaja

Lactobacillus Bulgaricus – pomaže u održavanju čistoće i balansa tankog creva

Lactobacillus Plantarum – čuva ključne hranljive materije, vitamine i antioksidanse, kako bi pomogao suprotstavljanje neželjenim materijama u hrani

Svi sastojci: Hidrolizovan kukuruzni dekstrin, fruktooligosaharidi, sredstvo za glaziranje (hidroksipropilmetilceluloza), fruktooligosaharidi, Bifidobacterium animalis ssp. lactis, Cink-glukonat, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, boja (kalcijum-karbonat), sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijum-dioksid.

Način upotrebe:

Doziranje: 1 kapsula dnevno, 30 minuta pre obroka

Pakovanje: 30 kapsula

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever ACTIVE PRO-B”