Forever MULTI-MACA

4.860,22рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever MULTI-MACA – Balans hormona

 

Forever Multi-Maca je prirodan dodatak ishrani koji normalizuje hormonalni status u organizmu kod muškaraca i žena, ublažava simptome menopauze i andropauze (menopauza kod muškaraca), reguliše menstrualni ciklus, pojačava seksualnu moć, potenciju, izdržljivost, plodnost, ublažava tegobe kod problema sa prostatom.

Koliko god mi bežali od činjenice da starimo, nažalost to je tako i to ne možemo promeniti. Ali zato možemo promeniti simptome koji dolaze sa godinama. Menopauza i andropauza mogu proći neopaženo iako svi znamo koliko je taj period života može biti naporan i stresan usled svih tegoba koje se pojavljuju, ali sa Forever Multi-Maca proizvodom možete biti puni energije, seksualno aktivni i bez tegoba uzrokavanih andro i menopauzom.

Sve ovo je moguće jer je Forever Multi-Maca napravljena kombinacijom raznih lekovitih biljaka koje rastu u Južnoj Americi i Africi kao što su Maca, Tribidus Puama, Catuaba, Pygeum Africanum (afrička šljiva), Muira Puama, Saw Palmetto (testerasta palma)  i sa dodatkom koenzima Q10, L-arginina i ekstrakta soje.

Pored navedenih dejstava na organizam, takođe utiče na jačanje imunog sistema i povećanje energije, izdržljivosti i snage kod sportista.

Zanemarite svoje godine, uzmite Forever Multi-Maca dodatak ishrani, partnera za ruku i procvetajte sa ovim prirodnim afrodizijakom.

Dejstvo proizvoda Forever Multi-Maca:

 • Balansiranje hormonalnog statusa
 • Ublažavanje simptoma menopauze i andropauze
 • Normalizacija menstrualnog ciklusa
 • Popravljanje libida
 • Stimulacija plodnosti
 • Deluje kao afrodizijak
 • Izgradnja mišićne mase i topljenje masnih naslaga
 • Stimulacija centralnog nervnog sistema
 • Smanjenje neuroloških tegoba
 • Smanjenje otoka i upale prostate
 • Povećanje energije i izdržljivosti, posebno kod sportista

Sastav proizvoda Forever Multi-Maca:

Maca je biljka koja je uzgajana mnogo godina pre nove ere, na visokim predelima Anda u Južnoj Americi. Tada su je muškarci koristili za izdržljivost, a žene za plodnost. Postoje podaci da se maka počinjala davati devojčicama od 3. godine života, kako bi bile plodne i izdržljive. Maka je bogata vitaminima, mineralima i  fitonutrientima koji regulišu nivo hormona u organizmu.

Tribulus Puama je biljka koja povećava mišićni rast, popravlja libido i potenciju, reguliše nivo testosterona, snižava krvni pritisak i nivo holesterola.

Muira Puama je brazilsko drvo koje raste uz Amazon, čija se kora koristi već dugo godina za razne stvari, kao što je povećanje libida, kao afrodizijak, kod gastrointestinalnih problema, kod neuromuskulatosnih problema, za probleme sa nervnim sistemom, protiv reumatizma, kod ćelavosti, koristi se uopšteno za bolje opšte stanje organizma.

Catuaba je drvo koje raste uz Amazon, koriste ga Tupi Indijaci u Brazilu kao afrodizijak. Pored toga što se koristi kao afrodizijak, stimuliše i centralni nervni sistem. Koristi se protiv glavobolja, kod umora, za bolju cirkulaciju, kod impotencije, frigidnosti i seksualne slabosti, kod zaboravnosti, protiv nesanice, hipohondrije, nervoze. Inače deluje i kao antibiotik sa antivirusnim dejstvima.

L-Arginine je polu-esencijalna amino-kiselina koja se nalazi u našem organizmu, ali suplementacija može da bude od velike koristi. L-Arginine se nalazi u crvenom mesu, orašastim plodovima, mlečnim proizvodima i ribi. L-Arginine ima sledeća dejstva na naš organnizam: snižava visok krvni pritisak, poboljšava dotok krvi arterijama, pomaže kod migrena, kod impotencije, poboljšava imuni sistem. Koriste ga dosta sportisti i bodibilderi jer za rezultat daje čistu mišićnu masu, snagu, izdržljivost.

Saw Palmetto je palma koja raste na jugoistočnoj obali Atlantika i najviše se koristi kod uvećane prostate i ćelavosti, deluje kao anti-androgen.

Pygeum Africanum je drvo koje raste u centralnoj i južnoj Africi i to na višim predelima, poznatija kao afrička šljiva. Korisna dejstva ove biljke su kod problema sa mokrenjem, uvećane prostate i kod smanjenje seksualne aktivnosti.

Koenzim Q10 se naziva još i ubikinon i prirodno se javlja u organizmu. Sam se obnavlja u organizmu, ali nakon 30. godine, njegova sposobnost slabi i tako dolazi do smanjenja energetskih procesa u organizmu, što se najviše primeti u radu srca. Koenzim Q10 utiče na energetske metaboličke procese u organizmu, na sagorevanje masti, na fleksibilnost ćelijske membrane, na detoksikaciju organizma, smanjuje problem sa desnima, smanjuje neželjene efekte hemioterapuje, snižava visok krvni pritisak, usporava proces starenja, jak je antioksidans i imunostimulans.

Ekstrakt soje je odličan izvor izoflavonoida koji imaju antioksidativna dejstva, povoljno utiču na smanjenje rizika od kancera dojke, pluća i prostate. Takođe ima i antiaterogeno dejstvo i na taj način snižava nivo holesterola u organizmu. Odličan je izvor energije i odličan je za poboljšanu funkciju ćelijskog metabolizma.

Način upotrebe:

Doziranje: 2 tablete dnevno, popiti ujutru uz mineralnu negaziranu vodu na prazan želudac

Pakovanje: 60 tableta

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever MULTI-MACA”