Forever MOVE

9.560,11рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever MOVE – Kretanje bez bola

 

Forever Move je dodatak ishrani kompanije Forever Living, za brzi oporavak zglobova i mišića. Ova prirodna opcija za podršku zdravlja zglobova i mišića predstavlja mešavinu dva moćna sastojka koji nigde na svetu do sada nisu upareni: NEM i BioCurc.

Forever Move je dodatak ishrani za odrasle sa unutrašnjom opnom kokošijeg jajeta u prahu (NEM) i ekstraktom kurkume. NEM je prirodan izvor glukozamina, hondroitina, hijaluronske kiseline, kolagena i drugih proteina i aminokiselina koji ulaze u sastav zglobova.

Krećite se slobodno i osetite pogodnost kretanja i fleksibilnosti sa najnovijim, klinički ispitanim dodatkom ishrani, Forever Move (Forever ESM Complex).

Dejstvo proizvoda Forever Move:

  • Poboljšava stanje i fleksibilnost zglobova
  • Hrskavicu čini zdravom
  • Smanjuje bol u zglobovima
  • Ubrzava oporavak nakon treninga
  • Pomaže kod oporavka nakon povrede
  • Smanjuje ukočenost i otekline oko zglobova
  • Preporučuje se profesionalnim sportistima

Sastav proizvoda Forever Move:

Osnovna dva sastojka su: NEM®- unutrašnja opna kokošijeg jajeta u prahu i BioCurc-ekstrakt rizoma kurkume (kurkuminoid).

NEM®- unutrašnja opna kokošijeg jajeta u prahu je prirodan izvor glukozamina, hondroitina, hijaluronske kiseline, kolagena i drugih proteina i aminokiselina koji ulaze u sastav zglobova.

BioCurc – ekstrakt rizoma kurkume (kurkuminoid) – Kurkuma je poznata kao biljka koja podržava zdrave zglobove i produkuje antioksidanse. Ovim patentom omogućuje 200% veću bioraspoloživost što telu obezbeđuje maksimalnu apsorpciju.

Hijaluronska kiselina utiče na smanjenje i ublažavanje bola uzrokovanog trošenjem zglobne hrskavice. Takođe, pomaže u obnavljanju hrskavice i koštanog tkiva u zglobovima.

Želatin dokazano deluje na poboljšanje opšteg stanja zglobova. Pored toga ima jak uticaj na oporavak artrofiranih mišića. Preporučuje se i sportistima jer utiče i na oporavak mišića.

Svi sastojci: unutrašnja opna kokošijeg jajeta u prahu, ekstrakt rizoma kurkume (stabilizator): polisorbat 20, kokosovo ulje, prečišćena voda, antioksidans: alfa tokoferol, rafinisano sojino ulje, želatin (riba), humektant: glicerol, tamni ekstrakt rogača.

Način upotrebe:

Doziranje: 3 kapsule dnevno

Pakovanje: 90 mekih kapsula

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever MOVE”