Forever ARCTIC SEA

5.055,69рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever ARCTIC SEA – Omega 3 masne kiseline

 

Forever Arctic Sea sadrži autentičnu mešavinu ulja lignji koje je bogato DHA, prečišćeno Omega-3 riblje ulje i maslinovo ulje bogato oleinskom kiselinom, što ovaj proizvod čini savršenim za Vaš organizam. Ova jedinstvena mešavina je ekskluzivna za Forever Living i obezbeđuje ne samo 33% više DHA dnevno, već stvara i savršenu ravnotežu DHA i EPA za postizanje optimalnog zdravlja.

Presudna je ravnoteža između Omega-3 i Omega-6 kada je reč o ovoj vrsti masnih kiselina i nju većina ljudi ne razume. Istorijski posmatrano, nutritivno izbalansirana ishrana sadrži zdrav odnos omega u razmeri 1:1 pa sve do 1:4, kada su u pitanju odnos DHA i EPA. Na žalost, ishrana često sadrži nezdrave koncentracije Omega-6 koje najčešće potiču iz pržene hrane, biljnog ulja, zamene za buter, životinjske masti poreklom od životinja koje su hranjene žitaricama i druge hrane obrađene na savremen način.

Osim toga ishranom se uglavnom unosi malo ribe i Omega-3 masnih kiselina, čime se stvara nezdrav odnos Omega-6 i Omega-3 čak i do 30:1! Ključ povratka na zdrav odnos DHA i EPA je povećanje unosa Omega-3 i smanjenje unosa Omega-6. Forever Arctic Sea je poboljšan ne samo u smislu povećanja ukupne količine Omega-3 po porciji, već po veoma značajnom povećanju količine DHA po dozi.

DHA Omega-3 se prirodno nalazi u celom telu ali je najviše ima u mozgu, očima i srcu. Kao što je kalcijum neophodan za izgradnju jakih kostiju, DHA obezbeđuje ćelijama mozga, retine i srca, kao i drugim delovima nervnog sistema, da se pravilno razvijaju čitavog života. Osim toga, unos DHA povezan je sa smanjenjem rizika od mentalnog propadanja do koga dolazi usled starenja. Ostale masne kiseline ne pokazuju ovu vezu.

Forever Artic Sea je odlična podrška našem organizmu, a naročito kardiovaskularnom sistemu, imunitetu, digestivnom traktu, kao i nervnom sistemu.

Dejstvo proizvoda Forever Artic Sea:

  • Obezbeđuje optimalan unos masnih kiselina
  • Razgrađuje masnoće
  • Podržava koagulaciju obezbeđujući elastičnost krvnih pločica
  • Poboljšava elastičnost i reparaciju krvnih sudova
  • Poboljšava memoriju i koncentraciju
  • Sprečava nastanak mentalnih oboljenja usled starenja

Sastav proizvoda Forever Artic Sea:

Omega-3 masne kiseline iz ribljeg ulja regulišu zgrušnjavanje krvi i regulišu upalne procese u organizmu. Nalaze se u svežim semenkama, kao i u masnoćama koje stvaraju planktoni i ribe. Ribe bogate Omega-3 kiselinama su: skuša, losos, tuna, inćuni, pastrmka i haringa.

DHA ili dokozaheksaenoinska kiselina je omega-3 masna kiselina koja je jedna od primarnih strukturnih komponenti ljudskog mozga, mrežnjače, sperme i testisa. Nalazi se u majčinom mleku, u ribljem i ulju algi.

Oleinska kiselina se dobija iz maslinovog ulja. Braon je boje i deluje blagotvorno na organizam.

Svi sastojci: Omega-3 masne kiseline iz ribljeg ulja i ulja lignji sadrži: EPA (eikozapentaenska kiselina), DHA (dokozaheksaenska kiselina), Oleinska kiselina (iz maslinovog ulja), riblje ulje (losos, skuša, sardine), želatin, zgušnjivač: glicerol, voda, prirodna aroma limuna i limete, antioksidans alfa-tokoferol.

Način upotrebe:

Doziranje: 2 kapsule uz obrok ili neki od Aloa Vera napitka, dva do tri puta dnevno. 

Pakovanje: 120 mekih kapsula

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever ARCTIC SEA”