Forever FOKUS

12.429,85рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever FOKUS – Koncentracija i pamćenje

 

Forever Focus je prirodan dodatak ishrani koji promoviše mentalnu jasnoću, fokus i opšte kognitivno zdravlje. U današnjem brzom stilu življenja sa puno zadataka tokom dana se mora „žonglirati“ više nego ranije. Za to je potreban oštar um, odlično pamćenje i precizan fokus da se urade svi potrebni zadaci.

Šta ako postoji nešto što biste mogli uzeti da pojačate vašu mentalnu jasnoću i da vam pomogne da budete na vrhu svega što život traži? Postoji, a to je proizvod Forever Focus.

Širok je spektar osoba kojima je potreban upravo proizvod Forever Focus. Nemoguće je setiti se nekoga ko ne bi imao koristi od ove sjajne kombinacije sastojaka za jačanje mozga.

Studentima je podrška za učenje i polaganje ispita, jer upravo ovaj proizvod promoviše fokus, koncentraciju i energiju mozga.

Sportisti će takođe voleti ovaj proizvod kao siguran način da poboljšaju fizičku kondiciju i kapacitet vežbanja uz pojačani intenzitet.

Zaposleni mogu koristiti proizvod Forever Focus za poboljšanje produktivnosti zahvaljujući sastojcima za koje se zna da podržavaju mentalnu budnost i pamćenje.

Starije osobe mogu imati koristi od ovog proizvoda jer podržava fokus, kognitivne funkcije mozga i mentalnu jasnoću.

Ako želite da preuzmete kontrolu nad vašim danom, učinite Forever Focus delom svog zdravog načina življenja kako bi vam pomogao da ostanete usredsređeni.

Dejstvo prozvoda Forever Fokus:

  • Podržava mentalnu jasnoću
  • Pomaže u organizaciji misli
  • Pomaže u jačanju fokusa i koncentracije
  • Podržava moždane i kognitivne funkcije
  • Podržava mentalnu budnost i pamćenje
  • Obezbeđuje sastojke koji podržavaju pažnju, fokus i moždanu energiju
  • Podržavajući mentalnu jasnoću povećava sposobnost sportista za intezivnije treninge

Sastav prozvoda Forever Fokus:

Forever Focus sadrži  mešavinu biljaka i vitamina za koje se zna da povećavaju mentalnu svest.

Cognizin – klinički testiran oblik citicolina – Cognizin je neurotransmiter koji se već nalazi u našem mozgu i doprinosi pravilnoj funkciji kognitivnog sistema. Njegov nivo vremenom opada, a tome doprinosi stres u svakodnevnom životu i savremena ishrana kojom ne možemo da nadomestimo nedostatak holina.

Aminokiseline – Aminokiseline su organska jedinjenja iz kojih se grade proteini.Tirozin je neesencijalna aminokiselina i neurotransmiter koja podstiče moždanu aktivnost. Najviše ga ima u bananama, bademima, mlečnim proizvodima i mahunarkama.

Kompleks vitamina B – Vitamini B6 i B12 doprinose funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji.

Cink pomaže pri smanjenu umora i pospanosti

Beta – Feniletilamin (PEA) – Feniletilamin (PEA) je supstanca slična hormonu koja postoji u našem telu i mozgu. To je zapravo jedan od neurotransmitera koji pojačavaju fokus, usmerenost na ciljeve i zadatke. Smatra se da usporava starenje mozga i tela, te da podstiče zdravlje i dugovečnost.

Ekstrakt korena Radiole (Rhodiola rosea L) – Drugi naziv je “Zlatni koren”. Komponente koje se uzimaju iz korena biljke utiču na centralni nervni sistem. Ova biljka daje mentalnu i fizičku snagu, štiti srčani sistem od aritmije i stresa. Poseduje antioksidativno dejstvo. Neki od podataka potvrđuju da upravo ova biljka zaustavlja rast malignih tumora i metastaza u jetri.

Ekstrakt herbe bakope koji se dobija iz biljaka tradicionalno korišćenih u Ajurvedskoj medicini, jer poseduje adaptogena svojstva koja podstiču pamćenje i pažnju.

Svi sastojci: ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinensis LO Ktze), ekstrakt cele biljke bakopa (Bacopa monnieri), sastojci kapsule [zgušnjivač (hidroksipropil metilceluloza, karagenan), sredstvo protiv zgrušavanja (kalijum hlorid)], L-tirozin, citicolin (kognizin), ekstrakt korena rodiole (Rhodiola rosea L.), ekstrakt semena guarane (Paullinia cupana HBK) [kofein, ekstrakt semena guarane], ekstrakt lista ginka (Ginkgo biloba), cink [cink bisglicinat, glicin, regulator kiselosti (limunska kiselina), anti- sredstvo za lečenje (silicijum dioksid)], sredstvo protiv zgrušavanja (silicijum dioksid, magnezijum stearat), pantotenska kiselina (d-kalcijum pantotenat), vitamin B6 (piridoksin HCl), vitamin B12 [stabilizator (dikalcijum fosfat), cijanokobalamin]

Način upotrebe:

Pakovanje: 120 kapsula

Doziranje: 4 kapsule dnevno, uz jutarnji obrok sa čašom vode

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever FOKUS”