Forever FIELDS OF GREENS

2.224,79рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever FIELDS OF GREENS – Regulisanje metabolizma

 

Forever Fields of Greens je prirodni dodatak ishrani namenjen regulisanju metabolizma i stimulisanju rada digestivnog sistema. Ovaj Aloe Vera proizvod u sebi sadrži mlado lišće pšenice, lucerke i ječma, ali i kajensku papriku (posebna vrsta čili paprike) i med. Ovaj proizvod je koktel „bomba“ puna vitamina, minerala, amino-kiselina i antioksidanasa koji su izuzetno zdravi i važni za naš organizam.

Forever Fields of Greens je sve ono što nam treba da održimo dobro zdravlje, da podignemo imunitet, da nahranimo ćelije u organizmu, da rešimo probleme metabolizma, da poboljšamo krvotok i cirkulaciju i samo stanje organizma.

Današnjim užurbanim načinom života i upotrebom brze ishrane često zanemarujemo svežu i zdravu hranu. Kompanija Forever Living Products nam pruža jednostavno rešenje za „praktičnu ishranu“ u jednom proizvodu: Forever Fields of Greens.

Forever Fields of Greens je proizvod koji će naš organizam snabdeti svim korisnim sastojcima mladih prirodnih izdanaka – vitamine, belančevine, aminokiseline, enzime, antioksidanse i hlorofil. Sve to je potrebno za održavanje zdravlja, normalan rad i poboljšanje psihofizičke kondicije, ali i za podizanje odbrambene sposobnosti organizma.

Dejstvo proizvoda Fields of Greens:

  • Kod lečenja dijabetesa
  • Reguliše sve poremećaje metabolizma
  • Regulišu funkciju jetre i slezine
  • Hrani ćelije u organizmu
  • Deluje kao antioksidans
  • Reguliše telesnu težinu
  • Poboljšava krvotok i cirkulaciju

Sastav proizvoda Fields of Greens:

Pšenična trava je puna vitamina, minerala i elemenata u tragovima. Ima u velikom broju hlorofil u kome se kriju sva lekovita dejstva pšenične trave. Pšenična trava je delotvorna kod detosikacije organizma, alergijskih reakcija, jačanja imuniteta, poboljšanja cirkulacije itd. Koliko je bogata hranljivim sastojcima govori i činjenica da samo 1 gram pšenične trave ima jednaku nutritivnu vrednost kao i 24 grama zelene salate.

Pšenična trava

 

Lucerka (alfalfa) je kao i pšenična trava, izuzetno bogata hlorofilom, samim tim ima slična dejstva. Pored hlorofila, lucerka je odličan izvor vitamina A, B6, E i K, raznih minerala, mikroelemenata i enzima. Delotvorna je kod jačanja imuniteta, regulisanja mikroflore creva, jačanja kostiju i mišića, snižavanja holesterola, bolesti bešike i prostate.

Lucerka

 

Ječmena trava – dok se nisu pojavile pšenica i raž, ječam je bio glavni sastojak za pravljenje hleba. Sok od mlade biljke ječma je izuzetno bogat mineralima kao što je kalijum, kalcijum, magnezijum, gvožđe, natrijum, bakar, cink, mangan i fosfor, vitaminom C, B, B12. Ima antivirusna dejstva, koristi se kod regulisanja probave i izbacivanja toksina iz organizma, kod alkalizacije organizma, pruža prirodnu i zdravu energiju.

Ječmena trava

 

Kajenska paprika (vrsta čili paprike) u svom sastavu ima kapsaicin, vitamine A, E, K, C, riboflavin, tiamin i niacin, minerale: gvožđe, fosfor, magnezijum, kalcijum, mangan i selen. Takođe je odličan izvor folne kiseline. Kajenska papirka ima svojstvo da širi krvne sudove, da poboljša protok krvi i samu cirkulaciju, kod holesterola, sprečava razvoj bakterija, za zdravlje jetre.

Kajenska paprika

 

Med kao što je poznato je odličan izvor raznih vitamina, minerala i amino-kiselina. Dugo vremena se med koristi kao izvor energije.

Pčelinji med

 

Svi sastojci: herba zelenog ječma (Hordeum vulgare) u prahu; herba zelene pšenice (Triticum aestivum) u prahu; herba luceke (Medicago sativa) u prahu; plod ljute paprike (Capsicum anuum) u prahu; med; zgušnjivač: sorbitol; sredstva protiv zgrudnjavanja: silicijum-dioiksid, stearinska kiselina, magnezijumstearat.

Način upotrebe:

Doziranje: Po 1 tableta dva puta dnevno, ujutru uz obrok i uveče.

Pakovanje: 80 tableta

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever FIELDS OF GREENS”