Forever B12 PLUS

2.832,31рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever B12 PLUS – Vitamin B12+Folna kiselina

 

Forever B12 Plus je dodatak ishrani na prirodnoj bazi čiji su osnovni sastojci vitamin B12 i Folna kiselina, koji su neophodni organizmu za normalno funkcionisanje. Vitamin B12 je jako komplikovan za apsorpciju u organizmu, teško se apsorbuje, naročito ako osoba ima manjak želudačne kiseline, a neophodan je organizmu. Zato je najlakše nadomestiti njegov manjak konzumiranjem Forever B12 Plus. Ovo je proizvod koji će organizmu nadoknaditi manjak vitamina i na taj način podstaći da radi kako treba.

Vitamin B12 u kombinaciji sa folnom kiselinom je izuzetno važan za rast i razvoj dece, za rast i razvoj fetusa kod trudnica, kod dojilja i kod ljudi starijih od 65 godina jer organizam nema više tu moć da ga apsorbuje.

Vitamin B12 naročitu primenu nalazi kod vegana, vegetarijanaca i osoba koje se hrane makrobiotički, jer te osobe ne unose meso, u kojem jedino ima ovog vitamina.

Da više ne biste ugrožavali svoje zdravlje nedostatkom vitamina B12, opredelite se za proizvod Forever B12 Plus i ne razmišljajte o bilo kakvim nedostacima, barem što se ovog vitamina tiče.

Dodatak ishrani Forever B12 Plus je napravljen tako, da polako i ravnomerno snabdeva organizam i na taj način obezbeđuje dugotrajniji efekat proizvoda.

Dejstvo proizvoda Forever B12 Plus:

 • Kod trudnica sprečava nastanak deformiteta ploda
 • Pomaže u rastu i razvoju ploda
 • Proizvodi eritrocite
 • Za pravilno funkcionisanje nervnog sistema
 • Za sintezu DNK i RNK
 • Snižava nivo homocisteina u organizmu
 • Bitan je u ishrani vegeterijanaca
 • Veoma značajan za rast i razvoj dece
 • Bitan je za razvoj mozga, moždanih ćelija, nervnog sistema
 • Kod nekih vrsta anemije
 • Pomaže ženama koje žele da ostanu u drugom stanju da pripreme organizam

Sastav proizvoda Forever B12 Plus:

Vitamin B12 jedan je od 8 vitamina B grupe vitamina. Svi vitamini B grupe pomažu telu da pretvara hranu (ugljene hidrate) u gorivo (glukozu), koje se koristi za proizvodnju energije. Svi vitamini grupe B, koji se često nazivaju i vitaminima B kompleksa, takođe pomažu telu da koristi masti i proteine. B kompleks vitamini potrebni su za zdravu kožu, kosu, oči i jetru. Takođe pomažu nervnom sistemu da pravilno funkcioniše. Svi vitamini grupe B su rastvorljivi u vodi, što znači da ih telo ne skladišti. Vitamin B12 ili kobalamin je izuzetno važan vitamin za rast, energiju, nervne ćelije, za stvaranje genetskog materijala – DNK i RNK.

Vitamin B12 u organizmu aktivira Folnu kiselinu i u kombinaciji su neophodni za stvaranje eritrocita (crvena krvna zrnca) koji snabdevaju organizam kiseonikom.

Folna kiselina, iz grupe B vitamina, je potrebna za formiranje i razvoj novih ćelija. Za razvoj i rast embriona neophodan je dovoljan unos folne kiseline jer su zalihe ovog vitamina u telu male u odnosu na potrebe tokom trudnoće. Većina žena zna da je vitamin B12 u kombinaciji sa folnom kiselinom izuzetno važan u trudnoći, naročito u prvom tromesečju kada fetus treba da se pravilno razvija. Takođe za žene koje žele da ostanu u drugom stanju je potreban, kako bi pripremio sam organizam na trudnoću, koja prilično opterećuje organizam.

Folna kiselina i B12 zajedno rade na proizvodnji S-denosilmetionina (SAMe), jedinjenja koje učestvuje u imunološkoj funkciji i raspoloženju. Nedostatak vitamina B12 automaski uzrokuje i nedostatak Folne kiseline, što uzrokuje razna loša stanja u organizmu.

Svi sastojci: Vitamin B12 (cijanokobalamin), Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina), šećer, sredstva protiv zgrudvavanja: dikalcijum-difosfat, stearinska kiselina i silicijum-dioksid, stabilizator: magnezijum-stearat, emulgator: mikrokristalna celuloza, zgušnjivač: hidroksipropilmetilceluloza, pteroilmonoglutaminska kiselina i cijanokobalamin.

Način upotrebe:

Doziranje: 1-2 tablete dnevno, uz obrok

Pakovanje: 60 tableta

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever B12 PLUS”