Forever LYCIUM PLUS

6.093,55рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever LYCIUM PLUS – Moćan antioksidans

 

Forever Lycium Plus je prirodan dodatak ishrani  u kojem su spojene dve drevne i lekovite biljke iz Azije – Lycium Barbarum i Licoris. Modernom tehnologijom preuzeta su sva korisna i lekovita dejstva iz ove dve veoma priznate biljke na dalekom istoku.

Forever Lycium Plus je dodatak ishrani koji služi kao izvor antioksidanasa, bioflavonoida i ostalih blagotvornih fitonutrijenata. Bogat aminokiselinama (sastavnih delova proteina) i vitaminima, licijum je poznat u Kini i kao „yin tonik,“ te se tradicionalno koristi na više načina za očuvanje zdravlja.

Forever Lycium Plus proizvod je odličan za jačanje organizma, za usporavanje procesa starenja, za oslobađanje od slobodnih radikala koji razaraju organizam, za obnovu i regeneraciju našeg organizma, ali za lepu i negovanu kožu i bolji vid.

Svima nam je poznato koliko je vitamin C značajan za naš organizam i njegovo pravilno funkcionisanje. Proizvod Forever Lycium Plus je napravljen tako da je čak 40 puta jači od vitamina C i 100 jači od vitamina E.

Dejstvo proizvoda Lycium Plus:

  • Detoksikacija organizma
  • Usporavanje procesa starenja
  • Poboljšanje vida
  • Jača organizam i imuni sistem
  • Protiv opekotina i smrzotina
  • Sprečava kontraindikacije kod hemio terapije i terapije zračenjem
  • Čisti vaskularni sistem

Sastav proizvoda Lycium Plus:

Lycium Barbarum je žbunasta biljka koja ima plod narandžasto-crvene boje. Sam plod je pun amino-kiselina, beta karotena, vitamina, polisaharida, proteina, ugljenih hidrata. Njena primena je široka, a evo nekoliko opšte-poznatih: protiv starenja, za jačanje organizma, za jačanje vida, bolji kvalitet kože, kod opekotina i smrzotina, raznih vrsta čireva.

Licoris je u prevodu kineski slatki koren, nadaleko poznata i istražena biljka za očuvanje optimalnog zdravstvenog stanja, koja u sebi sadrži preko 150 hemijskih jedinjenja. Iz slatkog korena se izdvaja flavonoid, koji u sebi sadrži bioflavanoide, koji su snažni antioksidansi, što je preduslov za dobro zdravlje.

Svi sastojci: suvi ekstrakt ploda licijuma, suvi ekstrakt korena likviricije, sredstvo za povećanje zapremine celulozu. zgušnjivač: natrijum-karboksilmetilceluloza, sredstva protiv zgrudnjavanja, stearinska kiselina, magnezijum-stearat i silicijum-dioksid

Način upotrebe:

Doziranje: Po 1 tableta 3 puta dnevno

Pakovanje: 100 tableta

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever LYCIUM PLUS”