ALOE BIO-CELLULOSE MASK

8.058,94рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

ALOE BIO-CELLULOSE MASK – Maska za lice

 

Aloe Bio-Cellulose Mask je maska za lice od bioceluloze. Aloe Bio-Cellulose Mask od bioceluloze pruža snažnu, energizirajuću hidrataciju koristeći naprednu tehnologiju i prirodne sastojke. U srcu ove maske naredne generacije su biocelulozna vlakna. Ova materija se lako uklapa u svaki deo vašeg lica, dozvoljavajući da maska prodre u fine linije i bore u koje tradicionalne maske teško dospevaju.

Naša maska od bioceluloze je jednostavna za korištenje i ne zahteva ispiranje. Jednostavno umasirajte ostatak seruma u lice i vrat. Osećaćete moćnu hidrataciju dugo nakon upotrebe jer bioceluloza omogućava serumu da prodre mnogo dublje nego tradicionalne maske.

Dejstvo Aloe Bio-Cellulose Mask:

  • Dubinski obnavlja kožu uz moćnu hidrataciju
  • Podmlađuje kožu bez sjaja i pomaže protiv znakova starenja
  • Umiruje kožu i smanjuje pojavu crvenila
  • Otkriva meku, gipku kožu za ten koji sija

Sastav Aloe Bio-Cellulose Mask:

Aloe Bio-Cellulose Mask od bioceluloze deluje u dve faze. Aloja i morske trave su ubačene u biocelulozna vlakna. Potom, maska se obogaćuje serumom za vlažnost za dugotrajnu hidrataciju bez potrebe za ispiranjem.

Kroz proces koji je jedinstven za Forever, posebne bakterije prirodno fermentišu gel od aloje sa naših plantaža i morskih trava i potom ih ubacuju u vlakna od bioceluloze da opuste, omekšaju i obnove kožu.

Uz to, serum obogaćen zelenim čajem i divljim kestenom podmlađuje umornu kožu i pomaže u borbi protiv slobodnih radikala kao i protiv znakova starenja, ali i umiruje i tako smanjuje pojavu crvenila. To su dva neverovatna zadatka posla u samo jednoj maski.

Ekstrakt divljeg kestena se koristi u tradicionalnoj medicini vekovima unazad. Dobar je antioksidans i ima široku upotrebu kada je u pitanju nega kože i kose. Opušta, umiruje i neutrališe crvenilo kože.

Zeleni čaj ima blagotvorno dejstvo na kožu lica. Sadrži aminokiseline, vitamin E i C i pomaže kod regeneracije kože. Štiti od štetnog spoljašnjeg uticaja i sprečava pojavu bubuljica i akni.

Glicerin štiti kožu od štetnog uticaja spoljašnih faktora. Zadržava i vezuje vlagu pa je pogodan u tretmanima kod kojih je potrebno hidrirati kožu, kod suve i ispucale kože.

Sok lista Aloe Barbadensis je poznat po svojim regenerativnim i hidratantnim svojstvima. Bogat je vitaminima A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E i enzimima.

Svi sastojci: Voda, propandiol, sok od lista biljke Aloe Vera, glicerin, glikozil trehaloza, hidrogenizirani izolat skroba, 1,2-heksandiol, hidroksiacetofenon, manitol, amonijum glicirizat, kofein, cink glukonat, ekstrakt divljeg kestena, ksantan guma, ekstrakt čaja, hidrolizirana guma sklerocijuma, natrijum hijaluronat.

Način upotrebe:

  1. Otvorite kesicu i razmotajte masku.
  2. Maska je zaštićena tkaninom sa svake strane. Skinite jedan sloj i bacite ga.
  3. Stavite masku na lice. Nežno pritisnite da biste je fiksirali.
  4. Uklonite drugi sloj tkanine i bacite ga.
  5. Sklonite i bacite masku nakon otprilike 20 minuta. Nema potrebe da ispirate. Umasirajte ostatak proizvoda u lice i vrat za mlađi izgled.

Sadrži: 5 pojedinačnih maski

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE BIO-CELLULOSE MASK”