BALANCING TONER

3.326,86рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

BALANCING TONER – Tonik za lice

 

Balancing Toner je tonik za lice sa morskim algama. Osvežava, hidrira i balansira pH vrednost kože, istovremeno smanjuje vidljivost pora. Moćan proizvod jer aktivni sastojci tonika, ekstrakti morskih algi i hijaluronska kiselina, omogućavaju trenutne rezultate.

Balansirajući tonik je važan deo svakodnevnog procesa brige o koži koji osvežava, umiruje i hidrira vašu kožu nakon čišćenja. To čini dubinski i tako čisti svu preostalu nečistoću i pomaže da se uravnoteži tonus i tekstura važe kože. Vraćajući idealnu pH vrednost vašoj koži, smanjuje vidljivost pora a uvećava vlažnost pre procesa hidriranja.

Dejstvo Balancing Toner:

  • Regeneriše kožu
  • Hidrira i smanjuje ljuštenje kože lica
  • Obezbeđuje pH ravnotežu kože lica

Sastav Balancing Toner:

Tonik sadrži 46,3 % soka ceđenog iz lista aloja biljke. Sam sok je u potpunosti prirodan bez dodatka vode i hemijskih dodataka. Sadrži preko 250 hranljivih sastojaka, vitamina, minerala, enzima, lignina, saponina, šećera, antrakinona, biljnih sterola i salicilnu kiselinu.

Krastavac je najbogatiji vitaminom C, a sadrži gotovo sve vitamine grupe B i karoten. Od minerala, ima dosta fosfora, kalcijuma, gvožđa, mangana i joda. Ima malo natrijuma i mnogo kalijuma. Osvežava, omekšava i hidrira kožu. Naročito je pogodan za tretman suve i dehidrirane kože i ima umirujući efekat.

Hijaluronska kiselina je prirodni glikozaminoglikan koji se nalazi u vezivnom tkivu tela. Glavna je komponenta onoga što daje strukturu Vašoj koži i odgovorna je za taj pun i hidratizovan izgled. Odlična je za sve tipove kože

Lišće belog čaja se bere dok je biljka još uvek mlada, što čaju daje karakterističan ukus i obično se opisuje kao blago slatkast, pošto se ovaj čaj ne izlaže procesu oksidacije kao druge vrste čajeva. Ekstrakt belog čaja ima dobra antioksidativna i umirujuća svojstva, umanjuje znakove starenja kože. Deluje preventivno kad su u pitanju efekti UV zračenja na kožu i štiti je od oksidativnog stresa

Svi sastojci: Ekstrakt lista Aloe Barbadensis Miller, voda, propanediol, sorbitol, 1,2- Hexanediol, ekstrakt zvezdaste mahovine, ekstrakt lista zelenog čaja, ekstrakt krastavca, natrijum laktat, caprilylylglycol, alantoin, natrijum hijaluronat, askorbinska kiselina, beta glukan, pentilen glikol, glukonolakton, glicerin, limunska kiselina, fitična kiselina, fenoksietanol, kalijum sorbat, natrijum benzoat.

Način upotrebe:

Naneti određenu količinu tonika na lice i vrat koristeći vatu ili tufer. Koristiti dva puta dnevno radi hidratacije kože i sužavanja pora.

Napomena: Izbegavajte kontakt sa očima. U slučaju da dođe do iritacije, oči dobro isperite vodom. Ukoliko se iritacija ne povuče, prestanite da koristite tonik i obratite se lekaru.

Neto količina: 130 ml

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BALANCING TONER”