DEEP MOISTURIZING CREAM

4.711,88рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

DEEP MOISTURIZING CREAM – Hidrantna krema za lice

 

Deep Moisturizing Cream je krema za dubinsku hidrataciju lica, koja će u potpunosti utoliti potrebe vaše kože za odgovarajućom vlažnošću. Unapredite svoju rutinu nege kože ovom podmlađujućom hidratantnom kremom!

Dejstvo Deep Moisturizing Cream:

  • Dubinski hidratantni efekat za dan ili noć
  • Poboljšava izgled teksture kože
  • Pomaže u očuvanju mladalačkog izgleda kože
  • Ultra bogata tekstura

Sastav Deep Moisturizing Cream:

Stabilizovani Aloe Vera Gel je u potpunosti prirodan bez dodatka vode i hemijskih dodataka. Sadrži preko 250 hranljivih sastojaka, vitamina, minerala, enzima, lignina, saponina, šećera, antrakinona, biljnih sterola i salicilnu kiselinu. Obezbeđuje hranljivu prirodnu vlagu vašoj koži.

Ceramidi savršeno dopunjuju moćne efekte Aloe Vere pružajući obnavljajuća svojstva za poboljšanje teksture i gipkosti kože.

Ali revitalizujuće prednosti ne prestaju tu. Uključili smo i ekstrakt borove kore, koji sadrži antioksidante koji se bore protiv slobodnih radikala, pomažu vašoj koži u očuvanju i jačanju kolagena i pruža mladalački izgled.

Još jedan moćan sastojak, palmitoil tripeptid-5, je peptid za izglađivanje bora koji pomaže u poboljšanju izgleda teksture kože.

Voda koja se koristi mora biti visokokvalitetna i bakteriološki ispravna, bez mirisa, i ne sme da sadrži kalcijum ili teške metale (poput olova, bakra, gvožđa).

Maslinovo ulje – Sigurno ste do sada čuli da se maslinovo ulje drugačije naziva „tečno zlato”. Glavni sastojci „tečnog zlata” su oleinska, linolna, palmitinska, stearinska i linolenska kiselina. Polifenoli, karotenoidi, skvalen i vitamin E.

Način upotrebe:

Koristite svakodnevno za intenzivnu dubinsku hidrataciju. Vrhovima prstiju nanesite veću količinu kreme na lice i umasirajte u kožu. Za intenzivnu, dubinsku hidrataciju, koristite uveče, nakon aloja hranljivog seruma.

Neto količina: 71 g

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DEEP MOISTURIZING CREAM”