FOREVER BEE PROPOLIS

5.873,32рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

FOREVER BEE PROPOLIS

 

Forever Bee Propolis je pčelinji proizvod kompanije Forever Living Products, a kao što i sam naziv kaže radi se pčelinjem propolisu. Pčelinji propolis je jedan od najvećih prirodnih zaštitnika od infekcija.

Pčele pored toga što prave med i polen, prave i propolis koji je veoma važan proizvod. Sigurno vas zanima kako se dobija odnosno pravi propolis?

Propolis se dobija tako što pčele skupljaju smolu sa drveća. Mešajući ga sa sekretom iz svojih pljuvačnih žlezda prenose ga u košnicu i skladište. Pčelinji propolis ove pametne zivotinje najviše koriste kako bi obložile celu košnicu i time sprečile bilo kakvu mogućnost da virusi i bakterije prodru u samu košnicu.

Kolika je jačina propolisa govori i to, da ukoliko bi se neki insekt našao u košnici, kao napadač, pčele bi ga ubile i prekrile propolisom. Razlog za ovo je taj da bi se raspadanjem njegovog tela sprečila neka vrsta infekcije koja bi naškodila pčelama.

Forever Bee Propolis je pojačan dodatkom matičnog mleča. Sakuplja se u visokim pustinjskim predelima gde nema zagađenja. Da bi se i nadalje osigurala njegova čistoća, koriste se patentirane posude za sakupljanje propolisa. Forever Bee Propolis je 100% prirodan, bez dodataka konzervansa ili veštačkih boja.

Dejstvo proizvoda Forever Bee Propolis:

  • Jačanje imunog sistema
  • Protiv promena na koži
  • Prirodni antiobiotik
  • Antivirusno dejstvo
  • Antibakterijsko dejstvo
  • Ne oštećuje crevnu floru
  • Nezamenljiva pomoć kod svih infekcija u telu

Sastav proizvoda Forever Bee Propolis:

Forever Bee Propolis kao čist pčelinji proizvod sadrži mnoge korisne materije: 22 amino-kiseline, vitamine B kompleksa B1, B2, B6, vitamin C, vitamin E, matčnu mleč, flavonoide, kalkone, dihidrokalkone, katehine, nikotinsku kiselinu, enzime.

Pored svih ovih hranljivih sastojaka Forever Bee Propolis sadrži i veliki broj minerala kao što su: aluminijum, magnezijum, silicijum, fosfor, kobalt, sumpor, nikl, kalijum, natrijum, vanadijum, cink. Ono što se ne sme zaboraviti je  veliki udeo pčelinjeg voska u proizvodu Forever Bee Propolis.

Pčelinji propolis u prahu jedan od najjačih antibiotika u prirodi. Ima izraženo antimikrobno dejstvo

Med je jedan od najboljih prirodnih proizvoda koji se koristi u ljudskoj ishrani.

Svi sastojci: pčelinji propolis u prahu, med, izolat proteina soje, guma iz semena rogača i unakrsno vezana matrijum – karboksimetilceluloza, silicijum – dioksid i stearinska kiselina, aroma badema i matični mleč.

Način upotrebe i doziranje:

Doziranje: 2x po 1 tableta dnevno. Ako imate upalu grla ili kašljete, možete uzeti do 6 tableta raspoređenih tokom dana.

Pakovanje: 60 tableta po 0,75 g

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER BEE PROPOLIS”