Forever VITOLIZE WOMEN

5.055,69рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever VITOLIZE WOMEN – Zdrava žena

Forever Vitolize Women je ekskluzivna mešavina hranljivih sastojaka specijalo dizajniranih i izbalansiranih tako da daju potporu zdravlju žene i hormonskoj ravnoteži.

Neprijatnosti usled PMS, menopauze ili neadekvatne funkcije urinarnog trakta mogu biti povezane sa hormonskim promenama i specifičnim potrebama ishrane. Prirodna mešavina voća bogatog antioksidansima, lekovitih biljaka, vitamina i minerala u Forever Vitolize Women – suplementu za vitalnost žena, specijalno je dizajnirana tako da zadovolji potrebe žena.

Autentična biljna mešavina Forever Vitolize Woman obuhvata autentičnu mešavinu biljaka uključujući jabuku u prahu, Hristovo cveće i bobice biljke schisandra. Svaka od ovih biljaka koristi se već vekovima za postizanje hormonske ravnoteže i potpore opšteg zdravlja.

Ove biljke se zatim kombinuju sa klinički dokazanim plodom brusnice u prahu, napravljenim u autentičnom procesu koji pojačava prirodna korisna svojstva čitave brusnice. Jedinstvenim patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja pod dejstvom želudačne kiseline, i na taj način isporučuju hranljive sastojke u donji deo gastrointestinalnog trakta, gde se apsorbuje pomoću mehanizma odloženog oslobadanja.

Magnezijum, vitamin C i vitamini B neophodni su za proizvodnju hormona, ali ovi neophodni hranljivi sastojci često su deficitarni zbog stresa i lekova koji se često koriste, uključujući i kontraceptivne pilule i hormonsku terapiju.

Navedeni vitamini kombinovani su sa patentiranim oblikom gvožđa i kalcijuma, dva minerala neophodna za zdravlje kardiovaskularnog sistema i kostiju. Ovi hranljivi sastojci tako su izbalansirani da obezbeđuju potpunu podršku zdravlju žena!

Dejstvo proizvoda Forever Vitolize Women:

  • Doprinosi zdravlju žena
  • Utiče na simptome PMS-a
  • Pospešuje rad hormona
  • Pojačava libido kod žena
  • Sprečava pojavu anemije
  • Podržava zdravlje kardiovaskularnog sistema

Sastav proizvoda Forever Vitolize Women:

Šisandra bobica je biljka koju kineskinje vrlo rado koriste i cene za povećavanje libida kao i tonik za podmlađivanje. Pojedini naučnici tvrde da ima svojstvo antidepresiva.

Gvožđe je jedan od najbitnijih minerala za organizam. Nedostatak gvožđa se odražava na nizak nivo crvenih krvnih ćelija i stvaranje hemoglobina. Takođe, posledice nedostatka gvožđa mogu biti gubitak kose, umor, anemija ili vrtoglavica.

Folna kiselina ima veliki značaj kod žena. Nedostatak folne kiseline može dovesti do određenih zdravstvenih komplikacija. Preporučuje se upotreba pre trudnoće i u toku trudnoće. Štiti krvne sudove i sprečava nastanak bolesti jetre.

Brusnica je jak antioksidans. Pozitivno deluje kod stvaranja imuniteta, kod infekcija mokraćnog sistema i kod zdravlja očiju. Takođe, poboljšava kvalitet kože, kose i noktiju.

Svi sastojci: Vitamin C (L-askorbinska kiselina), Vitamin D (holekalciferol), Vitamin E (D-alfa-tokoferilacetat), Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid), Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina), Vitamin B12 (cijanokobalamin), Kalcijum (kalcijum-karbonat), Gvožđe (gvožđe(II)-bisglicinat), Magnezijum (magnezijum-bisglicinat), Suvi ekstrakt ploda brusnice(Vaccinium macrocarpon), Plod jabuke u prahu (Malus domestica), Suvi ekstrakt ploda pasiflore (Passiflora edulis), Plod šizandre u prahu (Schisandra chinensis).

Način upotrebe:

Doziranje: Uzeti 4 tablete svakog dana uz jutarnji obrok. Ne koristiti duže od 2 nedelje u kontinuitetu. Najmanje nedelju dana pre operativnog zahvata ne koristiti preparat.

Pakovanje: 120 kapsula

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever VITOLIZE WOMEN”