Forever KIDS

2.008,21рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever KIDS – Multivitamini za decu

 

Forever Kids  je multivitaminski dodatak ishrani specijalno napravljen za decu. U obliku tableta za žvakanje sa ukusom grožđa i breskve, ovaj suplement olakšava roditeljima da svojoj deci obezbede neophodne vitamine i minerala potrebne za pravilan rast i razvoj.

Ovi zabavni i ukusni multivitamini obezbeđuju neophodne vitamine, minerale i fitonutrijente deci u razvoju, počev od uzrasta od tri godine pa naviše.

Naša nova, poboljšana formula Forever Kids proizvoda sadrži gvožđe i više fitonutrijenata iz nove, poboljšane i mešavine voća i povrća. Baza od fitonutrijenata napravljena je od najkvalitetnijeg voća i povrća, uključujući brokoli, spanać, cveklu, šargarepu, borovnicu, jabuku, brusnicu, paradajz i jagode.

Fitonutritijenti (mikro – molekuli biljnih jedinjenja koji se stvaraju u zrelom povrću i voću) ubzavaju proces ozdravljenja, sprečavaju alergije, blagotvorno deluju na srce, krvne sudove, mišiće i zglobove. 

Korever Kids je multivitamin sjajnog ukusa, koji je zabavno jesti i koji dopunjava veliki broj drugih suplemenata koje nudi Forever Living. Vaše dete će voleti prirodan ukus tableta za žvakanje u obliku životinja.

Forever Kids multivitamini su bez veštačkih boja i konzervansa!

Dejstvo multivitamina Forever Kids:

  • Za rast i pravilan razvoj dece
  • Poboljšava moždane funkcije
  • Jača imuni sistem
  • Promoviše zdravlje očiju
  • Doprinosi opštem zdravlju organizma
  • Sprečava pojavu bolesti

Sastav multivitamina Forever Kids:

Vitamin A – Pomaže u održavanju normalnog vida.

Vitamine B6 i B12 – Doprinose normalnom funkcionisanju nervnog i imunološkog sistema, kao i normalnom energetskom metabolizmu.

Vitamin C – Pomaže u smanjenju umora i isrpljenosti, a učestvuje i u jačanju imuniteta.

Vitamin D – Mnoga deca ga ne dobijaju dovoljno zbog nedovoljnog izlaganja sunčevoj svetlosti, a važan je za održavanje zdravih kostiju i mišića.

Gvožđe – Pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti, a doprinosi i normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina.

Cink je esencijalan za rast i kontrolu hormona. Poboljšava intelektualne sposobnosti poput pamćenja, rasuđivanja i razmišljanja.

Vitamin H – Biotin je veoma važan u detinjstvu. Sastavni deo je građe kose, noktiju i kože. Veoma je bitno uneti ga u organizam u sirovom obliku, jer toplota smanjuje efikasnost biotina. Nalazi se u bananama, pečurkama, soji, orašastim plodovima i džigerici.

Fitonutrijent (izvor) – Osnovni izvor fitonutrijenta u proizvodu su šargarepa, kelj, javorov sirup, pektin iz jabuke, koncentrat iz borovnice i bioflavonoidi iz citrusa.

FN – mix (zaštićena mešavina) sadrži: paradajz, crvenu papriku, jagode, brusnicu, akai, mango, godži, nar, brokoli, spanać, kelj, cveklu, bundevu, crni luk, ekstrakt acerole, jabuku, grožđe.

Svi sastojci: Vitamin A (kao beta karoten), vitamin C (kao korbinska kiselina), vitamin D3 (kao holekalciferol), vitamin E (kao d-alfa tokoferol acetat), vitamin B1 (kao tiamin mononitrat), vitamin B2 (kao riboflavin), Niacin (kao niacinamid), vitamin B6 (kao piridoksin HCI), folate (kao folna kiselina), vitamin B12 (kao cijanokobolamin), biotin, pantotenska kiselina (kao d-kalcijum pantotenat), kalcijum (kao di-kalcijum malate), gvožđe (kao gvožđe bis-glicinat), magnezijum (kao di-magnezijum malat), cink (kao cink glicinat helat), bakar (kao bakar glukonat), u prahu: crvena paprika, paradajz, jagode, brusnica, acai, mango, godži, borovnica, brokoli, spanać, kelj, cvekla, šargarepa, bundeva , grožđe, jabuke, ekstrakt acerole, kupus, crni luk, sorbitol, ksilitol, prirodna arome, limunska kiselina, ekstrakt kore grožđa, stearinska kiselina, saharoza, silicijum dioksid, magnezijum stearat, guar guma, maltodekstrin.
Način upotrebe:

Doziranje: Dnevna doza za decu stariju od četiri godine je 4 tablete dnevno. Za decu između dve i četiri godine preporučena doza je od 2 tablete dnevno.

Pakovanje: 120 tableta za žvakanje

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever KIDS”