Forever ALOE MANGO

4.660,52рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

Forever ALOE MANGO – Dobro varenje

 

Forever Aloe Mango je sve što volite kada je u pitanju aloja, u kombinaciji sa ukusnim, prirodnim mangom i dodatim vitaminom C. Mango je voće koje sadrži enzime koji dokazano razbijaju proteine što je od velike važnosti za dobru probavu. Vlakna koja se u ovom voću nalaze pospešuju ceo proces probave. Forever Aloe Mango je jedan izuzetno hranljiv napitak, tako da u njegovim blagodetima mogu uživati i deca i odrasli.

Forever Aloe Mango je zbog svog sastava izuzetan antioksidans. Antioksidansi su veoma važni za zdravlje i normalno funkcionisanje organizma. Oni jačaju organizam i oslobađaju ga od slobodnih radikala koji štetno deluju na telo. Forever Aloe Mango je bogat vitaminima, mineralima, ali i vlaknima, čime se organizam dodatno jača i prehranjuje.

Kao što su vitamini i minerali, tako su i vlakna važna za pravilno funkcionisanje organizma. Vlakna su biljni ugljeni hidrati koji se nalaze u voću, povrću, integralnim žitaricama, pasulju, orašastim plodovima. Vlakna su poznata po tome što pomažu u sprečavanju pojave diajbetesa, u borbi protiv srčanih bolesti, povoljno utiču na regulaciju šećera u krvi i kontrolu nivoa holesterola, utiču povoljno na probavu, doprinose regulaciji telesne težine, kao i održavanju zdrave težine.

Forever Aloe Mango dodaje tropski doživljaj našoj liniji ukusnih napitaka od aloje. Voće koje koristimo za Forever Aloe Mango bere se u trenutku savršene zrelosti, kako bismo osigurali bogat ukus i optimalan sadržaj hranljivih sastojaka.

Dejstvo napitka Forever Aloe Mango:

 • Poboljšava varenje
 • Pomaže kod probave ugljnih hidrata, masti i belančevina
 • Jača imunitet
 • Čisti organizam od štetnih sastojaka
 • Bogat vitaminima i mineralima
 • Jak antioksidans
 • Odličan za zdravlje očiju, kose i kože
 • Povoljno deluje na zdravlje srca i krvnih susova

Sastav napitka Forever Aloe Mango:

 • ALOE VERA GEL 86%
 • MANGO
 • VITAMIN-C

Kao i svi naši napici od aloje, Forever Aloe Mango je aseptički obrađen, dopuštajući tako formuli da egzistira bez konzervansa. Gel pakujemo u TetraPak pakovanje, napravljeno od materijala koji se u potpunosti može reciklirati i sve ovo radimo kako biste mogli da uživate u svežem ukusu Aloe Vera Gela, baš kako je priroda namenila.

Način upotrebe i doziranje:

Pakovanje: 1 litar

Doziranje: 3x dnevno po 40 ml

Način upotrebe: Pre upotrebe promućkati i piti 30-60 minuta pre obroka

Napomena: Nakon otvaranja proizvod držati u frižideru najduže 30 dana

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever ALOE MANGO”