ALOE SUNSCREEN

3.182,48рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

ALOE SUNSCREEN – Zaštita od sunca SPF 30

 

Aloe Sunscreen krema, sa zaštitinim faktorom 30, štiti kožu od uticaja sunca.

Sve izgleda lepše kada sunce ogreje, ali sve ima i svoju drugu stranu! Današnjim saznanjima o opasnostima prekomemog izlaganja sunčevim zracima u potrazi smo za najkvalitetnijim proizvodima za zaštitu kože od sunca. Aloe Sunscreen vam upravo to i pruža!

Kombinacijom savremene nauke i prirodnih sastojaka ovo delotvorno sredstvo umiruje, vlaži i štiti kožu od štetnog uticaja sunčevih zraka i vetra. Sa zaštitnim faktorom 30, Aloe Sunscreen odbija UVA i UVB sunčeve zrake, dok istovremeno ovaj lakorazmazivi losion od čistog stabilizovanog gela aloe vere pomaže u očuvanju prirodne vlage kože.

Dejstvo Aloe Sunscreen:

  • Visoki zaštitni faktor za bolju zaštitu od sunca (SPF 30)
  • Snažna, vodootporna formula
  • Hidrira i umiruje kožu
  • Siguran i dovoljno nežan za decu
  • Pogodna za svakodnevnu upotrebu

Sastav Aloe Sunscreen:

Aloe Vera je bogata aminokiselinama, enzimima, mineralima: magnezijum, mangan, cink, bakar, hrom, kalcijum, kalijum i gvožđe. Sadrži saponine, sterole, šećer (skrob), lektine i vitamine A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E, folnu kiselinu. Daje koži vlažnost, umiruje je i hrani.

Cink – oksid osim što je potreban za pravilno funkcionisanje više od sto različitih enzima, i te kako utiče na zdravlje kožnih ćelija. Umanjuje štetno dejstvo slobodnih radikala, štiti lipide i fibroblaste, ćelije vezivnog tkiva koje stvaraju kolagen.

Vitamin E štiti kožu od preranog starenja, Veoma je efikasno sredstvo za brzo ublažavanje bolnih simpotma kože izgorele na suncu. Samo nekoliko kapi ulja vitamina E će neutralizovati oštećenja nastala od UV zraka

Svi sastojci: Homosalate (8,5%), Octisalate (5%), Octocrylene(10%), Cinkov oksid ( 12,6%), Aloe Vera gel, Vitamin E

Način upotrebe:

Naneti obilno na sva područja (lice, ruke, telo) izložena Suncu i namazati 15-30 minuta pre sunčanja. Ponoviti postupak kada se koža osuši ili u roku od 40 minuta nakon kontakta sa vodom.

Neto količina: 118 ml

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE SUNSCREEN”