ALOE LIPS

641,28рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

ALOE LIPS – Balzam za usne i kožu

 

Aloe Lips je proizvod koji je napravila kompanija Forever Living Products, kao balzam za usne. Aloe Lips mogu da koriste i muškarci i žene za razne probleme sa kožom, ne samo za negu usana.

Ovaj proizvod napravljen je od Aloe Vere, ulja Jojobe i pčelinjeg voska i zahvaljujući tim sastojcima ovaj proizvod se koristi za razna stanja na koži od ispucalih usana do ublažavanja ujeda insekta, svraba i crvenila, hemoroida, herpesa, obnavljanja kože kod opekotina i promrzlina itd.

Neutralnog je mirisa i bez boje, tako da mogu da koriste i muškarci bez bojazni da će se primetiti bilo šta na njihovim usnama, osim lepe i zdrave kože. Osobe koje pate od hemoroida kažu da je Aloe Lips uvek sa njima i veoma ga rado preporučuju drugim ljudima, jer svi znamo koliko je teško naći efikasan proizvod protiv hemoroida.

Aloe Lips balzam je proizvod koji svako treba da ima u torbi, automobilu, u prirodi, na putovanjima jer se svojim blagotovrnim dejstvom može ubrojiti u obavezne elemente prve pomoći. Ukoliko ste na moru ili skijanju, ovaj sjajan proizvod uvek će Vam biti lako dostupan i pri ruci.

Aloe Lips treba imati svuda sa sobom, jer toliko je efikasan kod raznih promena na koži da uvek možete da namažete i da ne brinete.

Dejstvo balzama Aloe Lips:

  • Obnavlja suve i ispucale usne
  • Efikasan kod herpesa (groznice)
  • Ublažava ujede insekata, svrab, crvenilo
  • Zaustavlja manja krvarenja na koži
  • Pomaže kod oderotina
  • Obnavlja kožu kod opekotina
  • Obnavlja kožu kod promrzlina
  • Regeneriše oštećenu kožu
  • Veoma efikasan kod hemoroida

Sastav balzama Aloe Lips:

Ekstrakt Aloe Barbadensis blagotvorno deluje na oštećenu, suvu i osetljivu kožu obezbeđujući joj hidrataciju uz efekat hlađenja.

Ulje jojobe se dobija iz semena biljke jojobe (zimzeleno drvo koje raste na jugozapadu SAD). Ima pozitivan uticaj na kožu usana i obezbeđuje im mekoću i blistavost.

Pčelinji vosak je proizvod pčela koji im služi za izgradnju saća. Prirodni je antiseptik i sprečava pojavu infekcija.

Svi sastojci: ekstrakt Aloe Barbadensis (stabilizovani ekstrakt Aloe Vere), ulje jojobe (Buxus chinensis), petrolatum, oktil hidroksistearat, pčelinji vosak, mlečika (Euphorbia Cerifera), miristil miristat, karnauba (Copernica Cerifera), ozokerit, miris, alantoin, propilparaben

Način upotrebe:

Namazati usne ili kožu više puta u toku dana, po potrebi.

Neto količina: 4,25gr

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE LIPS”