FOREVER HAND SANITIZER

566,66рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

FOREVER HAND SANITIZER – Dezinfekcija ruku

 

Forever Hand Sanitizer je sredstvo za dezinfekciju ruku. Idealan je za brzo i efikasno čišćenje ruku, jer ubija 99.99% mikroorganizama. zahvaljujući moćnoj formuli dezinfekciono sredstvo je napravljeno da ne ostavlja tragove, ne lepi se i brzo se suši.

Naše ruke su u svakodnevnom kontaktu sa mikroorganizama, što predstavllja potencijalnu opasnost za zdravlje. Kada su nam sapun i voda nedostupni, na scenu stupa ovaj moćni a ipak nežni rastvor za dezinfekciju. Posebno bitan za očuvanje zdravlja i dece.

Forever Hand Sanitizer je praktičan, malog pakovanja, staje kako u tašnicu, tako i u sportsku torbu. Veličina bočice od 65ml je savršena da vam bude pri ruci bilo kada i bilo gde i da na jedostavan način čistite i hidrirate kožu.

Dejstvo Forever Hand Sanitizer:

  • Ubija 99,99% mikroorganizama
  • Sadrži 62% Etil alkohola, Aloe Vera gel, Med i Glicerin
  • Prijatan miris limuna i lavande
  • Omekšava i hidrira kožu
  • Sredstvo za dezinfekciju ruku u veličini bočice za putovanje

Sastav Forever Hand Sanitizer:

Kožu neguje i hidrira stabilizovana Aloe Vera gel, a med je čini mekom dok je istovremeno čisti, a sve to uz izuzetan i prijatan miris limuna i lavande.

Svi sastojci: Etil alkohol 62%, Voda (aqua), sok od lista Aloe Barbadensis (stabilizovani Aloe Vera gel), med, izopropil alkohol, parfem, glicerin, tetrahzdroksi-propil etilen’diamin, acrilati/C10-30 alkil akrilat krospolimer, tokoferil acetat, izopropil miristat.

Način upotrebe:

Nakvasite dobro ruke ovim proizvodom. Snažno trljajte ruke dok se osuše. Deca mlađa od 6 godina treba da budu pod nadzorom dok koriste ovaj proizvod.

Neto količina: 65 ml

 

Uputstvo za upotrebu: Nakvasite dobro ruke ovim proizvodom. Snažno trljajte ruke dok se ne osuše. Deca mlađa od 6 godina treba da budu pod nadzorom dok koriste ovaj proizvod.

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER HAND SANITIZER”