ALOE AVOCADO FACE & BODY SOAP

897,10рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

ALOE AVOCADO FACE & BODY SOAP – Sapun za lice i telo

 

Aloe Avocado Face&Body Soap je sapun za lice i telo koji čisti i neguje obezbeđujući osećaj maksimalne čistoće. Aloe Vera  i avokado su upareni da bi se dobio luksuzni, nutrijentima bogati sapun koji vašoj koži daje osećaj mekoće i vlažnosti. Aloja avokado sapun za lice i telo (Aloe Avocado Face & Body Soap) je dovoljno nežan za celo telo i lice uz miris sveže ubranih citrusa.

Čista, zdrava koža je osnov prirodne lepote. A nema boljeg načina da se do toga dođe nego uz prirodne sastojke poput ulja avokada i Aloe Vera sa plantaža Forevera. Naš aloja avokado sapun za lice i telo vlaži dok čisti, pružajući vam mekšu kožu koja je glatka i ima prirodan sjaj.

Dejstvo Aloe Avocado Face & Body Soap:

  • Čisti i neguje kožu
  • Hidrira kožu
  • Uniruje iritiranu kožu
  • Bogata tekstura
  • Prirodno sredstvo za čišćenje
  • Savršen za sve tipove kože
  • Miris sveže ubranih citrusa

Sastav Aloe Avocado Face & Body Soap:

Aloe Avocado Face & Body Soap sadrži 99,7% soka ceđenog iz lista aloja biljke. Sam sok je u potpunosti prirodan bez vode i hemijskih dodataka. Sadrži preko 250 hranljivih sastojaka, vitamina, minerala, enzima, lignina, saponina, šećera, antrakinona, biljnih sterola i saklicilnu kiselinu. Pomaže obnovi i umirenju kože, ostavljajući je hidriranom tokom celog dana. Umiruje, hrani i vlaži kožu bez iritacije, čak i kada je u pitanju osetljiva koža.

Ulje Avokada ubrzava zarastanje rana. Doprinosi većoj elastičnosti kože i boljoj ishranjenosti. Avokado je voćka koja je bogata hranljivim materijama i sadrži mnoge korisne vitamine i minerale, uključujući vitamine A, C i E. Visok procenat masti u avokadu pravi odličnu osnovu za naš sapun i pomaže čak i suvoj koži da bude glatka nakon čišćenja.

Glicerin se dobija iz masti i ulja životinja i biljaka. Hemijsko jedinje ima tri hidroksilne grupe i odlično se meša sa drugim prirodnim sastojcima. Kao takav, pronalazi široku primenu u proizvodnji krema za lice, losiona, balzama za usne i drugih kozmetičkih proizvoda. Odličan je za hidrataciju kože lica

Svi sastojci: Natrijum palmitat, natrijum kokoat, voda, glicerin, miris, sok lista Aloe Barbadensis, Persea Gratissima (avokado) ulje, hidrogenirano biljno ulje, natrijum hlorid, limunska kiselina, tetranatrijum etidronat, pentasodium pentetate, benzil benzoat, limonen, geraniol, citral, linalul, kalijum sorbat, natrijum benzoat, CI 77891, CI 77499, CI 47005, CI 14700, CI 42053.

Način upotrebe:

Upotrebljava se svakodnevno.

Neto količina: 142 g

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE AVOCADO FACE & BODY SOAP”