VITAL⁵ COMBO PACK – ALOE VERA GEL

38.125,29рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

VITAL⁵ COMBO PACK – ALOE VERA GEL – Vitalna energija

 

Forever Vital⁵ Combo Pack – Aloe Vera gel je paket proizvoda namenjen postizanju vitalnosti, izdrživosti, otpornosti, povećanju energije i obezbeđenju potrebnih hranljivih materija i izbacivanju štetnih materija.

Forever Vital⁵ Combo Pack je paket od 5 različitih proizvoda kompanije Forever Living Products. Nakon dugogodišnjeg istraživanja paket je napravljen tako da u njemu postoje pažljivo odabranih 5 proizvoda, koji će našem organizmu obezbediti sve što mu je potrebno da na pravilan i brz način iskoristi sve hranljive materije koje unosimo.

Hranljive materije su vitamini, minerali, amino-kiseline, enzimi i dosta toga još što mi unosimo kroz raznovrsnu ishranu. Problem nastaje jer neke hranljive materije jednostavno ne stignu tamo dokle treba da stignu, a već su se razložile ili putem ishrane ne uspemo da unesemo potrebnu količinu hranljivih materija pomoću kojih naš organizam pravilno radi.

Pored toga što dostavlja hranljive materije velikom brzinom tamo gde trebaju i time obezbeđuje organizmu ono što mu je potrebno, Forever Vital⁵ Combo Pack je odličan kod metaboličkih procesa odnosno kod izbacivanja štetnih materija, odnosno takozvanog metaboličkog otpada koji naš organizam skladišti svaki dan i tim izbacivanjem upravo se obezbeđuje pravilno i optimalno funkcionisanje organizma.

Forever Vital⁵ Combo Pack pruža pet izuzetnih Forever proizvoda koji se koriste zajedno kako bi premostili nedostatak hranljivih materija u hrani i da vam ponude ključne hranljive sastojke da bi izgledali i osećali se bolje.

Naš složeni put ka dobrom zdravlju maksimalizuje apsorpciju hranljivih sastojaka optimizuje cirkulaciju u celom telu i nadograđuje sa 55 hranljivih materija, uključujući esencijalne vitamine i minerale.

U svakom Forever Vital⁵ Combo Pack paketu nalaze se isti dodaci ishrani, izuzev napitka (u zavisnosti od toga za koji napitak se odlučite). Za koji god paket da se odlučite nećete pogrešiti.

Koristite Forever Vital⁵ Combo Pack za održavanje vitalne energije nakon što ste dostigli željenu težinu ili za svakodnevnu naprednu ishranu ako ne želite da gubite težinu.

Sadržaj paketa Forever Vital⁵ Combo Pack – Aloe Vera Gel:

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAL⁵ COMBO PACK – ALOE VERA GEL”