SET ZDRAVLJA

6.920,00рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

SET ZDRAVLJA – Prva pomoć

 

Set zdravlja čini tri prirodna proizvoda kompanije Forever Living Products, koji su neophodni u svakoj kući i svakoj porodici kao Prva pomoć i knjiga Dr Saše Avakumovića:

1. ALOE FIRST – Prva pomoć
2. ALOE GELLY CREME – Zelena krema
3. ALOE LIPS – Balzam za usne i kožu
4. KNJIGA – Kako postati i ostati zdrav

ALOE FIRST – Prva pomoć

Aloe First je ekskluzivna formula za zaštitu kože i pruža prvu liniju zaštite kože kod raznih stanja. Njegova blagotvorna dejstva su široka i ima primenu bukvalno u svim segmentima.

Često možete bocu Aloe First da vidite u kompletu za prvu pomoć u automobilu, što dovoljno govori o tome koliko je ovaj proizvod odličan i upotrebljiv u svakoj prilici. Aloe First možete upotrebiti kod raznih vrsta opekotina, poderotina, posekotina, ogrebotina, protiv upale uha i grla, uboda insekata, zapaljenje sinusa, paradentoze, hemoroida, sportskih povreda, nagnječenja, uganuća, za negu kože lica i glave itd.

Aloe First ima umirujuće antimikrobno i analgetsko dejstvo, zahvaljujući Aloe Vera Gel-u, propolisu i 11 lekovitih biljaka koje se nalaze u ovom proizvodu. Zbog njegove široke primene treba ga imati uvek u automobilu, torbi, kod kuće, na putovanjima, izletima u prirodu. Bukvalno gde god da se nalazite imajte kod sebe ovaj čarobni sprej i nećete imati brige.

Aloe First

ALOE VERA GELLY – Zelena krema

Aloe Vera Gelly, popularno nazvana “zelena krema”, brzo umiruje kožu, ne ostavlja tragove na odeći i idealno je sredstvo u priboru za prvu pomoć.

U istoriji je aloe vera služila kao sredstvo za ublažavanje manjih iritacija kože. U mnogim domaćinstvima uzgajala se biljka aloja, ili “sirova biljka” za prvu pomoć. Po sastavu identičan unutrašnjosti lista aloe vere, naš 100% -tni stabilizovani gel aloe vere “podmazuje” osetljiva tkiva.

Pripremljen na poseban način za lokalnu primenu Aloe Vera Gelly je gust, proziran gel koji sadrži sastojke koji vlaže, umiruju i neguju kožu. Koža ga u potpunosti upija te ne ostavlja tragove na odeći. Aloe Vera Gelly pruža trenutno olakšanje kod manjih iritacija kože.

Takođe se može koristiti pre tretmana ultrazvukom ili nakon elektrolize. Frizeri nanose Aloe Vera Gelly na kožu temena za zaštitu kože pre trajne ondulacije i bojenja kose. Od vašeg toaletnog ormarića do pribora za prvu pomoć, i od kuhinje do kampa — Aloe Vera Gelly je idealan partner u nezi kože.

Aloe Vera Gelly

 

ALOE LIPS – Balzam za usne i kožu

Aloe Lips je proizvod koji je napravila kompanija Forever Living Products, kao balzam za usne. Aloe Lips mogu da koriste i muškarci i žene za razne probleme sa kožom, ne samo za negu usana.

Ovaj proizvod napravljen je od Aloe Vere, ulja Jojobe i pčelinjeg voska i zahvaljujući tim sastojcima ovaj proizvod se koristi za razna stanja na koži od ispucalih usana do ublažavanja ujeda insekta, svraba i crvenila, hemoroida, herpesa, obnavljanja kože kod opekotina i promrzlina itd.

Neutralnog je mirisa i bez boje, tako da mogu da koriste i muškarci bez bojazni da će se primetiti bilo šta na njihovim usnama, osim lepe i zdrave kože. Osobe koje pate od hemoroida kažu da je Aloe Lips uvek sa njima i veoma ga rado preporučuju drugim ljudima, jer svi znamo koliko je teško naći efikasan proizvod protiv hemoroida.

Aloe Lips balzam je proizvod koji svako treba da ima u torbi, automobilu, u prirodi, na putovanjima jer se svojim blagotovrnim dejstvom može ubrojiti u obavezne elemente prve pomoći. Ukoliko ste na moru ili skijanju, ovaj sjajan proizvod uvek će Vam biti lako dostupan i pri ruci.

Aloe Lips treba imati svuda sa sobom, jer toliko je efikasan kod raznih promena na koži da uvek možete da namažete i da ne brinete.

ALOE LIPS

 

KAKO POSTATI i OSTATI ZDRAV – Dr Saša Avakumović

Kako postati i ostati zdrav  je knjiga o zdravlju! Upoznajte se sa važnim saznanjima o sprečavanju bolesti modernog doba! Autor knjige je Dr. med Saša Avakumović.

„Primarna uloga lekara je edukacija ljudi, a ne davanje lekova.“ Sir William Osler, 1st Baronet, doktor, otac moderne medicine.

Vaše zdravlje zavisi samo od Vas!

„Lečenje od bilo čega je lako, jednostavno i vaše Bogom dato pravo. Vaše telo zna kako da se izleči od bilo čega, od bilo koje bolesti. Ono već ima zacrtanu šemu, planove, i sve što mu treba jeste vaša pomoć.“ Dr Ričard Šulc

KAKO POSTATI I OSTATI ZDRAV

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SET ZDRAVLJA”