FOREVER INSTANT HAND CLEANSER

1.979,34рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

FOREVER INSTANT HAND CLEANSER – Dezinfekcija ruku

 

Forever Instant Hand Cleanser vam daje podsticaj da izvučete najbolje od svakog dana, a da pritom ne ugrožavate svoju dobrobit i dobrobit voljenih osoba. Efikasna formula, koja sadrži aloju, ostavlja vaše ruke čistim i svežim za samo nekoliko trenutaka.

Sredstvo za čišćenje ruku citrusnog mirisa idealno je za brzo i efikasno čišćenje ruku, ako voda i sapun nisu dostupni. Moćan i osvežavajuć, Forever Instant Hand Cleanser zaštitiće celu vašu porodicu, gde god vas avantura odvede.

Dejstvo Forever Instant Hand Cleanser:

  • Brzo se suši i nije lepljiv.
  • Napravljen sa 70%-tnim alkoholom
  • Nanosi se u svega nekoliko trenutaka i nije potrebno ispiranje vodom ili sapunom
  • Efikasna formula za čišćenje i zaštitu uz moć Aloe Vere 
  • Osvežavajući miris citrusa
  • Esencijalan u kući i savršen za kućnu upotrebu ili za upotrebu u hodu

Sastav Forever Instant Hand Cleanser:

Sok lista Aloe Barbadensis bogat je aminokiselinama, enzimima iz grupe proteaza, amilaza, lipaza i celulaza. Sadrži magnezijum, mangan, cink, bakar, hrom, kalcijum, kalijum i gvožđe, saponine, sterole, šećer (skrob), lektine i vitamine A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E, folnu kiselinu.

Glicerin dobija iz masti i ulja životinja i biljaka. Hemijsko jedinjenje ima tri hidroksilne grupe i odlično se meša sa drugim prirodnim sastojcima. Kao takav, pronalazi široku primenu u proizvodnji krema za lice, losiona, balzama za usne i drugih kozmetičkih proizvoda. Odličan je za hidrataciju kože lica.

Alkohol 70%-ni etanol je visokoefikasan antiseptik u koncenraciji od 70%. Antiseptičko dejstvo ostvaruje denaturacijom ćelijskih membrana, pa je efikasniji kao 70%-ni nego kao koncentrovani (96%). Koristi se za dezinfekciju radnih površina, instrumenata i kože.

Svi sastojci: Alkohol, voda, sok lista Aloe Barbadensis, Glicerin, Karbomer, Aminometil Propanol, T-Butil Alkohol, Benzofenon-1, Denatonium Benzoat, Parfem, Linalol, Heksil Cinamal, Benzil Salicilat, Citronelol, Limonen, CI 47005, CI 42051.

Način upotrebe:

Nanesite na papirnu maramicu i obrišite ruke, a nakon toga možete sredstvo naneti direktno na ruke i utrljavati 30 sekundi.

Neto količina: 250 ml

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER INSTANT HAND CLEANSER”