ECV VANILLA

21.634,08рсд

POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Za sve dodatne informacije pozovite +381 61 1881858 ili pošaljite e-mail dr.alojavera@gmail.com

Description

ECV VANILLA – Osnova mršavljenja

 

ECV Vanilla paket će vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem i uputiti ka efikasnom i dugoročnom održavanju telesne težine. ECV Vanilla paket je osmišljen da pomogne u izbacivanju nagomilanih toksina iz vašeg tela kako bi se osećali lakše i imali više energije.  Uz ovaj paket možete započeti svoj put ka željenom izgledu i stvoriti osnovu za vašu transformaciju.

Uspostavlja balans u organizmu – Paket sadrži sve potrebne proizvode koji dovode do ravnoteže u organizmu i gubitka kilograma.

Smanjuje srčana oboljenja – Preparat sadrži protein iz soje koji značajno smanjuje horestol u krvi. Ovo za posledicu ima smanjenu mogućnost pojave arteroskleroze i srčanih oboljenja.

Reguliše glad – Reguliše lučenje glukoze koja uzrokuje pojavu osećaja gladi.

Sadrži hrom – Hrom utiče na razgradnju šećera u krvi koja je neophodna organizmu za stvaranje energije

Podiže energiju – Forever Lite Ultra sadrži 100% dnevnu dozu (RDI) vitamina, minerala i oligoelemenata. Takođe sadrži 18 aminokiselina, esencijalnih i neesecijanih, kao i aminokiseline razgranatog lanca.

Normalizuje proces lučenja glukoze Zelena zrna kafe sadrže sastojke koji mogu pozitivno uticati na proces lučenja glukoze

Podstiče opšte zdravlje – Proizvod Lite Ultra Vanila omogućava zdrav način života, jer se zasniva na biljnim proteinima koji su prerađeni iz soje. Omogućava smanjeni unos nezdravih masnoća i nepotrebnih ugljenih hidrata.

Sadržaj paketa ECV Vanilla:

  • 1 kom. Forever Garcinia Plus 
  • 1 kom. Forever Therm
  • 1 kom. Forever Lite Ultra Vanilla
  • 2 kom. Forever Aloe Vera Gel 
  • poklon Global šejker
  • poklon FIT krojački metar

 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ECV VANILLA”